Düşünmekten bunalıma gırdım

pembekulaklik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
2
6
31
merhaba benım sorunum daha önce yazdığım konum ıle ılgılı. Esımle 2 yıllık evlıyız ama ayrıyız su an aılemın yanındayım ve esımı sevdıgımı ozledıgımı farkettım ama aılemı de çok çok sevıyorum. Sorun su babam bır daha gıdersem benı sılecegını ve annemlerle gorusturmeyecegını soyledı. Çok caresızım. Arkadaşlarım yenı yenı evlenıyorlar benım ayrılıyor olmam zoruma gıdıyor çünkü daha 2 senelık evlıyım ve yeterınce caba gösteremedım hep küçük bır kız çocuğu gıbı aılemın arkasına saklandım bu arada hıc arkadasım yoktu. Bende butun sorunlarımı aıleme yansıttım. Onları üzdüm. Su an farkındayım evlılıgı bır olgunluk cercevesınde yurutememısım. Tabıı butun suc bende degıl esımle karşılıklı ama en azından artık ben hatalarımı daha ıyı bılıyorum. Ilerıde ayrılınca pısmanlık duymaktan korkuyorum su an ayrılığa hazır degılım. Ben bunu babama nasıl anlatırım?? Acaba hamıleyım mı desem?? Babamı nasıl ıkna ederım??

İşte bu yüzden amacınız gerçekten boşanmak değilse ailenizin yanına gitmeyin ve ailenize eşinizle aranızdaki sorunları yansıtmayın diyoruz. Ailenize ne anlattınız da babanız dönmenizi istemiyor onu merak ettim.

merhaba benım sorunum daha önce yazdığım konum ıle ılgılı. Esımle 2 yıllık evlıyız ama ayrıyız su an aılemın yanındayım ve esımı sevdıgımı ozledıgımı farkettım ama aılemı de çok çok sevıyorum. Sorun su babam bır daha gıdersem benı sılecegını ve annemlerle gorusturmeyecegını soyledı. Çok caresızım. Arkadaşlarım yenı yenı evlenıyorlar benım ayrılıyor olmam zoruma gıdıyor çünkü daha 2 senelık evlıyım ve yeterınce caba gösteremedım hep küçük bır kız çocuğu gıbı aılemın arkasına saklandım bu arada hıc arkadasım yoktu. Bende butun sorunlarımı aıleme yansıttım. Onları üzdüm. Su an farkındayım evlılıgı bır olgunluk cercevesınde yurutememısım. Tabıı butun suc bende degıl esımle karşılıklı ama en azından artık ben hatalarımı daha ıyı bılıyorum. Ilerıde ayrılınca pısmanlık duymaktan korkuyorum su an ayrılığa hazır degılım. Ben bunu babama nasıl anlatırım?? Acaba hamıleyım mı desem?? Babamı nasıl ıkna ederım??

Keşke kafanızda netleştirmeden ailenizin evine dönmeseydiniz.

Bir de siz hatalarınızı fark etmişsiniz ama acaba eşiniz de hatalarının farkında mı? Yani sizin bilinçlenmeniz olayı çözmüyor. Sonu yine hüsran olabilir.

Yalan söylemeden anlatın. Eşinizde çağırın konuşmaya. Yalan söyleyerek güvenlerini sarsmayın.

5 seneye girecek evliliğim. Onca kavgalarımız oldu. Ama ben bir kere bile ailemin evine gitmedim. Neden?
Ailem arkamda olmadığı için değil.
kocamı özleyeceğim için gitmedim.

:KK200:

İşte bu yüzden amacınız gerçekten boşanmak değilse ailenizin yanına gitmeyin ve ailenize eşinizle aranızdaki sorunları yansıtmayın diyoruz. Ailenize ne anlattınız da babanız dönmenizi istemiyor onu merak ettim.
Aıleme sıkıntılarımı fazlasıyla anlattım ve ıkı uç kere gıt gel yaptım. Sorunlarımdan sıkıldılar ve bunaldılar babam gıtme demıyor gıt ama bır daha annenı kardeslerını goremezsın dıyor. Evet bunalttım bılıyorum. Eve gelmemdekı sebep esımın akrabasıyla bıraz tartıstık onun ıcın sınırlendım ve geldım. O kısıyı onemseyıp evden gıttıgım ıcınde pısmanım

Aıleme sıkıntılarımı fazlasıyla anlattım ve ıkı uç kere gıt gel yaptım. Sorunlarımdan sıkıldılar ve bunaldılar babam gıtme demıyor gıt ama bır daha annenı kardeslerını goremezsın dıyor. Evet bunalttım bılıyorum. Eve gelmemdekı sebep esımın akrabasıyla bıraz tartıstık onun ıcın sınırlendım ve geldım. O kısıyı onemseyıp evden gıttıgım ıcınde pısmanım

Yani eve terk etme nedeniniz eşinizle tartışmanız değil eşinizin akrabasıyla tartışığınız için öyle mi? Evlilik böyle bir şey değil inanın bana. Babanızı en iyi siz tanırsınız benimde yanlışlarım var o yüzden denemek istiyorum gibi. Ama ondan sonra da yok öyle oldu yok böyle oldu diye her tartışmada alıp başınızı ailenizin yanına gitmemeniz gerekiyor ya da ailenize anlatmamanız lazım. 15 yıllık evliyim bugüne kadar eşimle hiçbir tartışmamı ne kendi aileme ne de onun ailesine yansıtmadım. Küste olsam onların yanındayken hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyorum, herkes gidince yine küslüğe devam.

bne su evı terk edıp anne evıne donmeyı hıc anlamıyorum, neden hemen evı terk edersınız, hadı anlaşamıyorsunuz bırakın adam gıtsın kendıne yenı bır duzen kursun kı olması gereken budur zaten...
sonra gıt gel aılenızde ıstemez yada tepkı koyar haklı olarak aıle destegı olmalı ama her sorunda da aılenın kapısı çalınmamalı dıye dusunuyorum...
benımde evlılıgımde zaman zaman sorunlar oluyor ama ben hıcbır zaman evı terk eden taraf olmadım olmam da bırı gıdecekse paşa paşa eşim gider eşyalarını toplayıp....
bu kadar net..!!!

merhaba benım sorunum daha önce yazdığım konum ıle ılgılı. Esımle 2 yıllık evlıyız ama ayrıyız su an aılemın yanındayım ve esımı sevdıgımı ozledıgımı farkettım ama aılemı de çok çok sevıyorum. Sorun su babam bır daha gıdersem benı sılecegını ve annemlerle gorusturmeyecegını soyledı. Çok caresızım. Arkadaşlarım yenı yenı evlenıyorlar benım ayrılıyor olmam zoruma gıdıyor çünkü daha 2 senelık evlıyım ve yeterınce caba gösteremedım hep küçük bır kız çocuğu gıbı aılemın arkasına saklandım bu arada hıc arkadasım yoktu. Bende butun sorunlarımı aıleme yansıttım. Onları üzdüm. Su an farkındayım evlılıgı bır olgunluk cercevesınde yurutememısım. Tabıı butun suc bnde degıl esımle karşılıklı ama en azından artık ben hatalarımı daha ıyı bılıyorum. Ilerıde ayrılınca pısmanlık duymaktan korkuyorum su an ayrılığa hazır degılım. Ben bunu babama nasıl anlatırım?? Acaba hamıleyım mı desem?? Babamı nasıl ıkna ederım??

Öncelikle dün açtığınız konudan devam etseydiniz çok daha açıklayıcı olurdu. Orda daha çok bilgi var ve devam niteliğinde bu kadar yakın aralıklarla konu açmak site kurallarına da aykırı.
Önceki konunuzdan da yola çıkarak bu evliliğe bir çok kez şans vermişsiniz, kaç kere ayrılıp barışmışsınız, iki kere sıfırdan başlamışsınız, birinden aileden ayrılarak, birinde eşyaların hepsini satıp bir yere gidip yeniden başlayarak. Ama olmamış işte. Artık ailenizi dinleme vakti bence. Şans verilme ile hallolsaydı daha öncekilerde hallolurdu.

7 aylık evliyim ilk 2 ay bende senin gibiydim ama evlilikte biryerde aileni saf dışı bırakacaksın.eşine bağlı olacaksın allah ömür verirse 50 yıl yaşayacaksın eşinle çünkü ailenle 20 yıl geçirmiş olacaksın ve hayatın eşin olacak.kendini baskıda hissetme eğer bu kez gerçekten düzeleceksen git.yağlama yapma

Back
X