düşünmekten kafayı yicem :((

Allah askina seven sevdigini oldugu gibi kabul eder ne bu kompleks?
Benim bahsettiğin bolgede dikisim var karnimin alt kısmında 20 cmlik bir dikis var ve inan ben dikislerimi cok seviyorum
Çünkü o dikislerin varligi makineye bagli yasadigim gunlerden kurtuldugum anlamini tasiyor benim icin, alt tarafi iz yani
Rabbim saglik versin yeter ki
Gerisi bos bu fani dunyada
Seni seven bir adam var sagligin yerinde huzurun da varsa gerisini bosver

Estağfurullah ne diye utanacaksınız ki bence siz biraz takıntı yapmışsınız dikiş izini, her insanın takıntıları vardır sizin de bu yönde.
Benim bir arkadaşım da kalpten mi ne ameliyat olmuş dikiş izi okul gömleğinin yakasından görünüyordu ve kız hiç takmıyordu gayet de sevgilisi de vardı.
Söyleyin ve kurtulun bundan yani size ters gelmiyorsa gösterebilirsiniz de.
Ya ameliyat oldugumu biliyor zaten ama bn iz oldugunu soylemedm zatn oda hc srmadi sanirim bunu srun eden bnm kendi kendime dert cikardim ya resmn☺

Allah askina seven sevdigini oldugu gibi kabul eder ne bu kompleks?
Benim bahsettiğin bolgede dikisim var karnimin alt kısmında 20 cmlik bir dikis var ve inan ben dikislerimi cok seviyorum
Çünkü o dikislerin varligi makineye bagli yasadigim gunlerden kurtuldugum anlamini tasiyor benim icin, alt tarafi iz yani
Rabbim saglik versin yeter ki
Gerisi bos bu fani dunyada
Seni seven bir adam var sagligin yerinde huzurun da varsa gerisini bosver
Cok haklisiniz ya bos yere kendime dert cikardim rabbm beternden korusun herkese saglik versn gerisi bos gercekten

Doğuştan kalp hastasıyım, 21 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sayısız anjiyo ve dört büyük ameliyat oldum. Göğüs kafesinde boylu boyunca iz var, sırtımda iz var falan filan... Buna rağmen sevgililerim, uzun ilişkim oldu. Bu yüzden bedeninize değil, fikirlerinize odaklanın. İş sizde bitiyor... :KK51:

İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben :KK43:

haspünallaaahh...
benim de dikiş izim vardı.
evlenmeden önce eşime söylemek aklıma bile gelmedi.
onu mu düşüncem ya.
ben de onun kıllı vücudunu görmemiştim öncesinde.
iyi herkes sıralasın vücudunun tüm detaylarını..
git bacım salla yaa, düşündüün şeye bak.
onu bile takacağını düşünüyosan, sevgilin anormaldir bence..

Doğuştan kalp hastasıyım, 21 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sayısız anjiyo ve dört büyük ameliyat oldum. Göğüs kafesinde boylu boyunca iz var, sırtımda iz var falan filan... Buna rağmen sevgililerim, uzun ilişkim oldu. Bu yüzden bedeninize değil, fikirlerinize odaklanın. İş sizde bitiyor... :KK51:
Haklisin cnm yanlis dusundugumun farkindaym zatn cok gecmis olsun sizede rabbm sfa versn

haspünallaaahh...
benim de dikiş izim vardı.
evlenmeden önce eşime söylemek aklıma bile gelmedi.
onu mu düşüncem ya.
ben de onun kıllı vücudunu görmemiştim öncesinde.
iyi herkes sıralasın vücudunun tüm detaylarını..
git bacım salla yaa, düşündüün şeye bak.
onu bile takacağını düşünüyosan, sevgilin anormaldir bence..
Yok ya o byle seylere takick bri degil takinti yapan bnm ama artk yapmiyorm bu arada güldürdün bni kıllı vucut die yaa :))

İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben :KK43:

tebrık ederım hayatımda bu kadar sacma bırsey okumamamıstım...sizi bır iz yuzunden bırakacak dıye soylemıyorsunuz, iz yuzunden soğuyacak dıye düşünüyorsunuz ama bu adamla evlenmeye kalkıyorsunuz...EVLILIKLE EVCILIĞI KARISTIRIYOR OLMAYASINIZ

tebrık ederım hayatımda bu kadar sacma bırsey okumamamıstım...sizi bır iz yuzunden bırakacak dıye soylemıyorsunuz, iz yuzunden soğuyacak dıye düşünüyorsunuz ama bu adamla evlenmeye kalkıyorsunuz...EVLILIKLE EVCILIĞI KARISTIRIYOR OLMAYASINIZ
Ya onun byle dusundugumden haberi bile yok o byle biseye takacak biri degil zatn sorun yapan bnm kendi kendime dert eden bnm bnce yorum yaparkn biraz empati kurmayi deneyin sonucta bnm ne hssettigimi bilemessiniz byle kirici seyler yazmassnz o zmn

Nasil bir dikis iziymis ki bu adami tiksindireceginizi dusunuyorsunuz, bir dikis izi ne kadar kotu olabilir hayal edemedim...

13 cmlik bir iz 93 yilinda oldum tabi o zmnlr estetk dikis mikis yoktu baya belli oluyo

Biliyorum o zamanlarin dikislerini hatta bende 1985 den kalma versiyonu var hem de nal gibi herkes goruyor :KK70:ve ben bunu asla bir kusur olarak gormedim :)
Yani demek istedigim.aslinda bir dikis izi asla igrenc olamaz, kusur da olamaz ve kimse iziniz icin sizden sogumaz.

Biliyorum o zamanlarin dikislerini hatta bende 1985 den kalma versiyonu var hem de nal gibi herkes goruyor :KK70:ve ben bunu asla bir kusur olarak gormedim :)
Yani demek istedigim.aslinda bir dikis izi asla igrenc olamaz, kusur da olamaz ve kimse iziniz icin sizden sogumaz.
Haklisin canim yaa bn abarttm sonucta herkesn basina gelebilir bisey sevgilim duysa bunlari kesin bana kizar sacmalamissn die en iyisi susayim bn :)))

Back
X