• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünmekten kafayı yiyeceğim..

büyük konuşmak istemiyorum ama birçoğu ana-baba hatası.
her gün bangır bangır haber yapılıyor. dikkat etsene. daha 3 yaşına gelmemiş bebeği salmışlar dışarı. amca getiriyor geri salıyorlar. 7 çocuğu varmış ilgilenememiş. o zaman ilgilendiğin kadar yap.
bayramda çocukları salıyorlar ne olduğu belli olmayan insanlardan şeker almaya gidiyorlar. pes yani!

ama tabi kreş,servis olayı için bişey diyemem. orasını evde olsan çalışmasan da kontrol edemezsin. bir yerden sonra kader. dua edeceğiz tedbiri alacağız. ve caydırıcı cezalar gelmesini bekleyeceğiz. Allah'a emanet yavrular.

büyük konuşmak istemiyorum ama birçoğu ana-baba hatası.
her gün bangır bangır haber yapılıyor. dikkat etsene. daha 3 yaşına gelmemiş bebeği salmışlar dışarı. amca getiriyor geri salıyorlar. 7 çocuğu varmış ilgilenememiş. o zaman ilgilendiğin kadar yap.
bayramda çocukları salıyorlar ne olduğu belli olmayan insanlardan şeker almaya gidiyorlar. pes yani!

ama tabi kreş,servis olayı için bişey diyemem. orasını evde olsan çalışmasan da kontrol edemezsin. bir yerden sonra kader. dua edeceğiz tedbiri alacağız. ve caydırıcı cezalar gelmesini bekleyeceğiz. Allah'a emanet yavrular.
Evet orada bir ihmal var.
O anne yavrusunu yalnız bırakmasa idi şimdi evinde yatağında uyuyordu leylacik. ...

Benim de bir oğlum var üç haftaya işe başlamam gerek bakıcı ya da kreş bulmak zorundayız. Gece uyku haram oldu. Bişey yapıldıktan sonra yapanı assam da kessem de ne yararı olur. Böyle haberleri okudukça dışarı bile çıkarasım gelmiyor. İyice paranoyak olduk bir dakika peşinden ayrılmıyorum. Allahım evlatlarımızı korusun.

Kızım 12 yaşında. Yıllardır ben de gölge gibiyim ardında. Evimize yakın marketler dışında ( gönderdiğimde sürekli gözetimim altinda) başka bir yere gönderemiyorum. Etraftan daha ne kadar gölgesi olacaksın bu çocuğun uyarılarına yıllardır kulak tıkarım. Varsın özgüveni düşük olsun ama sağ salim evimde olsun. Vakti gelince o özgüveni kazanır.

O minik kuzular her defasında içimizi parçaladı. Her seferinde daha dikkatli olunmalı dendikçe ihmaller devam etti ediyor da.

Çocukken istismara uğramış ve annesi tarafından sahip çıkışmamış bir çocuk olarak anne olmaya korkuyorum. Çocuk sahibi olmaya korkuyorum. İnsan 20 yaşına da gelse 30 yaşına da gelse unutmuyor. Unutamıyor ki.

1 yaş için kreş çok erken, 3ten önce gitmesi sağlıklı olmuyor. Zamanında kreşte de çalıştım, bana da bakıcı daha makul geliyor bu yüzden.
evet haklısınız bizde 3 yaşı bekliyoruz ama bakıcılara güvenemiyorum malum neler duyuyoruz neler izliyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

Back
X