Düşünmekten kafayı yiyeceğim !!!

Braveness

Hadi göster kendini !
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
425
528
23
Ya hanımlar ben çok tedirginim çok uzun yıllar evlenme hayali kurduk şimdi durumlar ciddiye bindi aileler tanışacak ama bana bir şeyler oldu ben bu evden nasıl ayrılcam annemler olmadan yapamazsam ne olacak ya mutsuz olursam hazır degilim herhalde diye korkular sarmaya başladı. Bir de gurbet olacak. Ya benim günlerim ziyan üzüntü ve gözyaşı ile geçiyor işin saçma yanı iki taraftanda ayrılmak istemiyorum. Bana bi yol gösterin bu gecici bi durum mudur zamanla insan kendi evine ailesinden uzakta olmaya alışır mı yoksa bu mutsuzluk devam mı eder? Aynı evde değilim bir şey olsa müdahale edemem annemi babamı bırakıp nasıl evlenirim arkamdan cok üzülürler, nasıl onlarsız yaşayacam yoksa evlenmesem mi vs diye kafamda o kadar deli sorular sorunlar dönüyor ki artık kafayı yemek üzereyim...

Bendede öyle oldu ve bende gurbetteyim çok.üzücü bir durum bu ..
Kv ile aran iyiyse çok aramazsin yalnızlığı ama kotuyse bilemem ...
Benim kötü kv ile aram ve çok yalnızlık çekiyorum anne hasreti artıyor ...
Umarım.herşey güzel olur ...

Ya hanımlar ben çok tedirginim çok uzun yıllar evlenme hayali kurduk şimdi durumlar ciddiye bindi aileler tanışacak ama bana bir şeyler oldu ben bu evden nasıl ayrılcam annemler olmadan yapamazsam ne olacak ya mutsuz olursam hazır degilim herhalde diye korkular sarmaya başladı. Bir de gurbet olacak. Ya benim günlerim ziyan üzüntü ve gözyaşı ile geçiyor işin saçma yanı iki taraftanda ayrılmak istemiyorum. Bana bi yol gösterin bu gecici bi durum mudur zamanla insan kendi evine ailesinden uzakta olmaya alışır mı yoksa bu mutsuzluk devam mı eder? Aynı evde değilim bir şey olsa müdahale edemem annemi babamı bırakıp nasıl evlenirim arkamdan cok üzülürler, nasıl onlarsız yaşayacam yoksa evlenmesem mi vs diye kafamda o kadar deli sorular sorunlar dönüyor ki artık kafayı yemek üzereyim...
çok normal duygular ben nerdeyse 2 sokak var aramızda tabiri caizse ağlamaktan ölmüştüm.geçici duygular tabiki.sevdiğin adamla evleniyorsun sevdiğin bir yerde de yaşacaksan geçer.he benim hala burnumun direği sızlar hiç bir yer anne baba evine benzemiyor çünkü.

Çok mu küçüksünüz yoksa daha önce hiç mi ayrılmadınız

Tek çocuğum 8 saat uzaktayım bir gün de ah ailemden uzağım demedim

Zaten teknoloji gelişmiş aç tel ile konuş görüntülü konuş vs vs

Kendine gideceğin yerde aktivite ayarla meşgul ol ailene değil geleceğe odaklan

O bulundugum şehirde işe giremiyor malesef benim gitmem gerekiyor 9 saat uzaklık olacak.
Yaşım küçük değil ama bende aşırı duygusallık ve bagımlılık var ve bu zarar veriyor önüne geçemiyorum.
Bazen çok hevesleniyorum mutlu oluyorum bazen de öyle bi bunalıma giriyorum ki ömür boyu evlenmesem mi ayrı nasıl yapacagım diye. Herkes yaşıyor mu bende mi böyle diye korkmaya başladım. Çünkü geçmezse hem kendimi hem de onu üzmek istemiyorum. Bu zamana kadar aklın nerdeydi demeyin çünkü seviyordum hala da seviyorum üzüleceğimi biliyordum da bu hale geleceğimi düşünmemiştim bu da bende baya bi sıkıntı yarattı, aklım allah bullak oldu düşünmekten ve korkudan.

Back
X