düşünmekten kafayı yiyorum lütfen bilenler yol göstersin :((

nurause

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
24
0
6
İstanbul
sevgili ablalarım kardeşlerim, o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi o kadar yalnız çevremde danışabileceğim kimsem yok sanki herkes ezber cümleleri sayıp döküyor. ben bu sene mezundan tekrar hazırlanıcam sınava hedefim istanbuldaki yüksek üniversiteler. lise hayatımı sayısal okudum ama sayısalla hazırlanırsam bu iyi üniversitelere örn : boğaziçi ne ulaşmam zor gibi. zordan ziyade çok emek istiyor hepsine ayrı ayrı. tm den bunu daha kolay yapabileceğimi düşünüyorum alan değiştirsem mi diyorum. ama herkes sayısalda alan çok geniş diyolar ben sağlık alanı zaten düşünmüyorum bi mühenidslik kalıyo onda da durumlar nasıl bilmiyorum tm den okursam ne olabilirim onu da bilmiyorum :((( lütfen bana bi yol gösterin gece sürekli bunu düşünyorum kafayı yicem bir an önce çalışmam lazım ama karar yokk sinirimden ağlıcam artık ne istedğimi bile bilemiyorum :(((

Sayısalda büyük şehirlerdeki mühendislikleri tutturmak için çok iddalı olman lazım çok yüksekler, benimde hayalim istanbulda mühendislik okumaktı ama gel gör ki konya tuttu tuta tuta. Eğer sayısal zekana eşit ağırlık zekandan daha fazla güveniyorsan eşşek gibi çalış mühendislik kazan istediğin ilde. Bu senin birazda hangi alana yatkın olduğunla alakalı.

bugün össye girdiğim binada kpssye de girmek nasıp oldu. 6 sene önceydi korkudan heyecandan ölüyordum. rabbime ne dualar ettim kazanayım diye. bugün bakıyorumda yaşanması gerekiyormuş bunlar diyorum.
bunalma sıkılma. bunları yaşaman gerekiyor. şükretki bunları düşünecek sağlıklı bir beynin var, yanında destek ailen ve güzel dostların var.
sen nerede okumak istiyorsan hedefin hep orası olsun. ne okumak istiyorsan da hep hedeflerinde yürü. yok yapamam gibi düşüncelere girme. türkiyede derece yapanlar senden benden zekimi sanıyorsun.

kimseye kulak asma, isteklerin doğrultusunda hareket et. unutma insanlar kendi yapamadıklarını seninde yapamayacagını söylerler.

sunuda söyleyip noktalamak istiyorum. geçen seneydi sanırım kpss 1.si fizik öğretmeniydi. ve biliyormusun fizik öğretmenliği öğretmenliklerin içinde en düşük puanlarda yer alır. azmet yapamayacagın şey yoktur. iyi geceler :10:

İstersen herşeyi yapabilirsin. Bende lisans okudum bu yıl mezun oldum ama mutlu değilim çünkü istemediğim bir bölümdü. Hep hemşire olmak istedim. Tekrar girdim ygs ye tercihleri bekliyorum. İmkansız diye bir şey yok insan isteyince... sen hangi alanda daha başarılısın onu bil sonra hedefini belirle.

Back
X