Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ben de 1 yıllık evliyim pko vardı adet düzensizliği evlenince de düzensizdi hiç korunmadik olunca olsun dedik ama olmadı tedaviye başladım iki klomen denemem oldu yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmıyor bu ay adet olmayı bekliyorum iğnelerle devam edicez buyutmek için Rabbim bu yolda emek veren çabalayan kim varsa karşılıksız bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Amin inşallah....Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah 🤲 En önemlisi sağlıklı olması yoksa devam etmiyor bende olduğu gibi😕

Slm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun 😌
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
@Merve
@Mavibirumut

Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar😌
Oyy benim canım arkadaşım. 1 sene önce bu konu açıldığında hamile olduğumu bilmiyordum. Sende bebeğin olsun istiyordun. Ne çabuk geçmiş zaman. Şimdi tam tersi olduk :KK43:

Oyy benim canım arkadaşım. 1 sene önce bu konu açıldığında hamile olduğumu bilmiyordum. Sende bebeğin olsun istiyordun. Ne çabuk geçmiş zaman. Şimdi tam tersi olduk :KK43:
Deme öyle, benim durumumu iyi biliyorsun. Sende mucizene kavuşacaksın inşallah Allah İn izniyle.

Bu sayfada kaç kişi hamile kalmış bak hatta doğum yapan var, Allah nasip edecek inşallah üzülmek vazgeçmek yok.

Back
X