Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isıtıcıda suyu ısıtıp belinden aşağı dökerim vallahi billahi.
O acı çekerken yakarım bir sigara ohh keyfe bak![]()
Öncelikle kusura bakma ama eşine lan demiş olman dikkatimi çekti ve demeden geçemedim. Çok kaba ve saygısız bir hitap şekli. Dersin demezsin seni ilgilendirir mutlaka ama dilimi tutamadım.Merhaba kizlar
bugun size basimdan gecen bi olayi anlatmak ve sizdende ayni durum basinda gecen ya da gecse ne plurdu diye dusunenlerden yanit isticem.esime bi mesaj geldi bugun.slm tatlim yaziyodu ve numara farkliydi.telefonu bendeydi esimin.bi anda kafamdan kaynar sular dokuldu.elim ayagima dolasti esime kim lan bu diyebildim o da ne oldugunu sordugunda mesaji gosterdim o da sasirdi tabi ne bilsin kim oldugunu bnm aklima ilk arkadaslari geldi belki sakasina onlar yapiyodur falan diye .neyse esim direk numarayi arsdi hoparlor acik tabi.bi kadin acti telefonu sesi ince bisey.snra snra anladim ki konusan gorumcemdi.bize saka yapmis.allahm deliye dondum kipkirmizi kesildim.ablaaaa kiz salaga dondum burda falan dedim ama yasadiklarimin bi tarifi yoktu aslnda.snra dusundum acaba boyle biseyle karsilasirsam ne yaparim diye hic sorgulamazdim sessizce guder kiyafetlerimi toplar cikar giderdim memlekete .hemde saati gunu falan dinlemeden.tabi disardan konusmasi kolay bi de yasa bakiyim ne yaparsin o zaman diyeceksiniz ama be boyle yapardim kesin cunku kadinin suskunlugu en agir cezadir bi erkege.simdi gelelim sizeeee siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz bi dusunun bakalim yanitlarinizi bekliyorum...
Her durumda boşanılmaz. İlk aldatmaysa görmezden gelinmeli. Tabi eşin bildiğini bilmemeli. Safa yatılmalı yani. Ondan sonra kendine çeki düzen verilmeli. Davranışlarına ve bakımına dikkat edip eşini tekrar kazanır. Salak metreste kullanılıp atıldığıyla kalır