arkadaşlar merhabalar,konuyu yanlış yere açtıysa bağışlayın ama bu konulara bakarken aklıma geldiği için buraya yazıyorum.ben öğretmenim doğuda bir ilçede yatılı okulda çalışıyorum.çocuklarımız çok yoksul coğrafi şartlarda ekonomik durumun gelişmesine izin vermiyor.burada kullanılmış eşyaların satılması çok güzel ama bakarken aklıma geldi çocuklarımıza yollamayı düşünmezmisiniz kullanmadığınız eşyaları?mesela geçen hafta çalıştığım ilçede bir ev yandı 6 çocuk hiçbirşey yok yapabildiğimiz kadarını yapıoruz fakat yetişmiyor işte önümüz kış çıkış yolu yok ya seyirci kalacağız ya da en azından birşeyler yapmak için çaba harcayacağız.site üyesi akadaşlardan kızlarımıza bu konuda elinden gelen yardımı yapacak biri olur belki.çeşitli yazışmalarımız oldu.hatta yardım geldi ama okadar eski ve kötülerdiki anlatamam.zaten çocuklar utanıyor ve artık genç insan sınıfındalar tabiki bunları dağıtamazdık giyilecek gibide değildi zaten.işte böyle arkadaşlar dolaplarınızdaki giymediğiniz eşyaları ve ya kullanmadığınız ev eşyalarınızı bu şekilde değerlendirmek istermisiniz diye sormak istedim sadece.konu yanlış yerdeyse çok çok özür diliyorum .sevgiler