Düşünüyorum ama napcam bulamıyorum ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar.bu aralar çok düşünceliyim sizin de fikirlerinize ihtiyacım var.benm bi sevglim var 3.yılımıza girdk bu zaman içnde 15 ay da askere gdp geldi.ilk zamanlar aramız çok iyiydi ne desem yapardı kıskançlığı bu kadar değildi ve evime kadar gelp alrdı beni zamanla sen bize gel demeye başladı ve ben onlara gdyodum annesiglle tanştım evde oturuyoduk hep.askere gidnce tartışmalarımız arttı benden yapamıycağım şeyler istedi yani telefonumu gndermemi ailemi karşıma almamı gbi.askerden döneli 7 ay oldu fakat bana karşı çoğu zaman soğuk.ben ona hep tamam aşkım dyosam o da sadece tamam der örneğn.arada sırada belki güzel bi kelime söyler.ondan sonra ünverstye gdyorum ben ve boş günlerim var o da ilkokul mezunu ve çalışmıyoda geldğnden beri sürekli evde oturyo.her boş günmde buluşmak istyo annemlerde buna kızyo zaten annemler ondan ayrılmamı istiyolar onlarla da çok tartışıyorum.hep ben evine gdyorum annesde burda değil yani evi temzlyorum kahvltı hazırlyorum.hiç almaya gelmyo bazen evdeyken ble ilglenmyo bilgsayarla uğraşyo.ben artık skıldım ayrılmayı bile düşnyorum çnkü geleceğimizi göremiyorum.ilerde beni çalıştırmıycak kesin ve döverm snrlendrrsen diyo yani bunlardan korkuyorum.ama şmdi ben ayrılmaya kalksam yapamam blyorum ikna eder beni konuşmasyla.ama byle nolcak blmyorum hem seviyorum hemde sinir oluyorum.uzun oldu ama anlatmalıydım okuyanlara teşekkr ederm yorumlarnzı bekliyorum..

canım inanır mısın benımde cok benzer bı ılışkım vardı, yanlız oyle evıne gıdıp gelme aılesıyle tanısma durumum yoktu... hem sınır oluyordum hemde tamam ben bundan daha ayrılmam heralde benım böyle bır evlılıgım mı olacak dıyordum..
...
sonra bı ayrılık gırdı araya,, ben oyle tekrar barışmayı beklemek yerıne suan kı eşimle tanıştım sonrasında diğer insan, gerı donmek ıcın yerlere yatıp ağlamadığı kaldı ama
aklımı kullandım desem yerıdır canım, eşimi herseyıyle tanıdım ve evlenecegım adam bu olmalı dedım iki ilişkinin arasında ucurumlar kadar fark vardı.. yani açıkcası, bu dönem bıraz zor gectı,, diğer ınsan ayrılmamakta ısrarcı olunca.. ama yenı ılışkım yenı hayatım oldu..

yaa hayatını karartma lütfen ıyı düşün.. banada o zamanlar bunları cok soyleyen olmustu ama hıcbırını dınlememıstım.. sonradan allah yanımda olduda işte aklım basıma geldı :16: :32:

Sen ne okuyosun ?? Askere gidip geldiğine göre yaşınız yerinde
İlkokul mezunu demişsin çalışıyo mu bu çocuk ve ailesi nerde
o Döverim lafını da ciddi olarak söylediyse konuşmalısın bencee
:47::47:

Büyük konuşmamak lazım ama, üniversite okuyormuşsun ve adam ilkokul mezunuymuş. Bu ilişki baştan hatalı. Kendi eğitim seviyende birini bul. Evlenirsen sana şiddet uygulayabilir. Kendini ezdirme ve seviyorum diye bahane üretme. Sevgi gelip geçici. Mantıklı ol.

Back
X