Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki kimyasal olmuş enim 6 haftalık boş gebelikti ben kendi inime yapım 20 gün oldu hala kesilmediKan degerım kendılıgınden dusmeye baslayınca kanama ile 13 gun falan sürmustu.fakat kan degerım dusuktu zaten yanı gebelık 2 3 haftalıktı.
Sizin altı haftada kese falan gorundu mu ?Sizinki kimyasal olmuş enim 6 haftalık boş gebelikti ben kendi inime yapım 20 gün oldu hala kesilmedi
Kendi kendime evde ilaçla yaparsam yine de kurtaj gerekebileceğini soyledi doktorum o yüzden cesaret edemedim, artik kurtaj eski yontemle yapipmadigi i icin duzgun ellerde yapilmasi sartiyla rahime zarari olmuyormus ben kurtaj olacağım 2. Kere, gebeligim ilerlemedi 6. Haftada kaldı yineAranızda hiç doktor eşliğinde evde ilaçla düşük yapan varmı varsa ne kadar sürdü bilgilerinize ihtiyacım varr
Evet kese vardı bebek yoktuSizin altı haftada kese falan gorundu mu ?
Benimde 6. Haftada kalkfi alttan doktor fitil verdi kesem falan hepsi düşmüş ama kanamam devamediyoKendi kendime evde ilaçla yaparsam yine de kurtaj gerekebileceğini soyledi doktorum o yüzden cesaret edemedim, artik kurtaj eski yontemle yapipmadigi i icin duzgun ellerde yapilmasi sartiyla rahime zarari olmuyormus ben kurtaj olacağım 2. Kere, gebeligim ilerlemedi 6. Haftada kaldı yine
Çok geçmiş olsun benimde 6 haftalık boş gebelik dendi 7. Haftada doktor fitil vererek dustiBenim 7.haftanın içinde düşüğüm oldu. Embriyo oluşmuştu. 10 gün kanamam sürdü.
Amin inşallah tek dilegimKızlar hepınıze gecmıs olsun.Allah ı sallah hepımıze saglıklı bebekler naaip eder.cok zor bu surecler.
Sizede geçmiş olsun, rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.Çok geçmiş olsun benimde 6 haftalık boş gebelik dendi 7. Haftada doktor fitil vererek dusti
Bende kese hiç buyumemisti hafif kanamam vardı zaten ilacı verdiği gibi kanamam oldu 1 saat sonra kese düştü büyük büyük parçalar geldiSize hangi hap verdiler bilmiyorum ama evde dusürecegınız için farklı olabilir Ben hastane de doktor eşliğinde ilaçla dusuk yaptım birde benım ki 9 haftalık tı hem vajinada hem agızdan coytatec diye bir ilaç verdiler cok kotu sancılandım ilk bir saat adet sancısı gibi oldu sonrası cok şiddetliydi samırım 3 saat sonra kanama geldi dusurdum