Dusuukkk bilgisi olan baksın!!!!

Sarkzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
11
3
26
Aranızda hiç doktor eşliğinde evde ilaçla düşük yapan varmı varsa ne kadar sürdü bilgilerinize ihtiyacım varr

Kan degerım kendılıgınden dusmeye baslayınca kanama ile 13 gun falan sürmustu.fakat kan degerım dusuktu zaten yanı gebelık 2 3 haftalıktı.

Kan degerım kendılıgınden dusmeye baslayınca kanama ile 13 gun falan sürmustu.fakat kan degerım dusuktu zaten yanı gebelık 2 3 haftalıktı.
Sizinki kimyasal olmuş enim 6 haftalık boş gebelikti ben kendi inime yapım 20 gün oldu hala kesilmedi

Benim 7.haftanın içinde düşüğüm oldu. Embriyo oluşmuştu. 10 gün kanamam sürdü.

Aranızda hiç doktor eşliğinde evde ilaçla düşük yapan varmı varsa ne kadar sürdü bilgilerinize ihtiyacım varr
Kendi kendime evde ilaçla yaparsam yine de kurtaj gerekebileceğini soyledi doktorum o yüzden cesaret edemedim, artik kurtaj eski yontemle yapipmadigi i icin duzgun ellerde yapilmasi sartiyla rahime zarari olmuyormus ben kurtaj olacağım 2. Kere, gebeligim ilerlemedi 6. Haftada kaldı yine

Kızlar hepınıze gecmıs olsun.Allah ı sallah hepımıze saglıklı bebekler naaip eder.cok zor bu surecler.

Benimde 6. Haftada kalkfi alttan doktor fitil verdi kesem falan hepsi düşmüş ama kanamam devamediyo

Size hangi hap verdiler bilmiyorum ama evde dusürecegınız için farklı olabilir Ben hastane de doktor eşliğinde ilaçla dusuk yaptım birde benım ki 9 haftalık tı hem vajinada hem agızdan coytatec diye bir ilaç verdiler cok kotu sancılandım ilk bir saat adet sancısı gibi oldu sonrası cok şiddetliydi samırım 3 saat sonra kanama geldi dusurdum

Bende kese hiç buyumemisti hafif kanamam vardı zaten ilacı verdiği gibi kanamam oldu 1 saat sonra kese düştü büyük büyük parçalar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…