Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı Ürünleridutox krem kullanan var mı arkadaşlar yardım..
dutox krem sıparıs verdım 2 hafta once ınternetten korpa ılac fırmasıymıs sanırım guvendım aldım ancak krem tam bir fiyasko kandırmaca yok anında kırışıkları geçirıyormusta falan filan inanmayın arkdaslar.Sonra kremı ıade etmek ıstedım telofonda tamam dedıler gönderdım kremı ses soluk yok on kere aradım yok su gun yok bugun ıkı hafta gectı hala iade gercekleşmedi.sakın ha bu fırmadan krem falan almayın
dutox krem sıparıs verdım 2 hafta once ınternetten korpa ılac fırmasıymıs sanırım guvendım aldım ancak krem tam bir fiyasko kandırmaca yok anında kırışıkları geçirıyormusta falan filan inanmayın arkdaslar.Sonra kremı ıade etmek ıstedım telofonda tamam dedıler gönderdım kremı ses soluk yok on kere aradım yok su gun yok bugun ıkı hafta gectı hala iade gercekleşmedi.sakın ha bu fırmadan krem falan almayın
herkese merhaba....bende aldım sürekli kullanıyorum.tabiki bi anda herşey yok olacak diye beklemeyin ama ben sürekli kullanıyrum.gerginlik veriyor sonra parlaklık veriyor cildimde hissediyorum değişimi.ben beğendim tavsiye ederim....