• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar Boyası Önerisi

melody25

My Desire Became Bigger Than My Fear
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
176
Puanlar
23
Kızlar selam,
Salonumda tv arkasını böyle tam turuncu değil ama terracota, taba, kiremit rengi tarzı güzel bir renge boyamak istiyorum. Boya marka ve kodlarını hiç anlamadım. Bu rengi kullanıp memnun olan var mı? Varsa marka ve boya kodu rica etsem yazmanız mümkün mü?
Mobilyam ahşap ve antrasit rengi. Koltuklarım da koyu lacivert gibi birde gri.
Tv arkasında sıcak bir renk olsun istiyorum.

Ral kodu adında standartlaştırılmış boya numaraları var. Markalardan bağımsız beğendiğiniz rengin kodunu bilirseniz ral kodunu destekleyen bütün markalardan numaranın karşılığı olan yada en yakın boyayı alabilirsiniz.
Mesela ral 2001, 2008, 2011 bunlar turuncunun tonları.

Boya marka ve kodu derken karteladan mı baktınız internetten mi bilmiyorum. Karteladan bakarken ekrandan daha net anlaşılıyor. Boyacıda da bir miktar yönlendirme şansınız olabilir.
Satın alırken henüz boya karıştırıcısında renge bakıp iki sefer daha koyu ton ekletmiştim.

Ral kodu adında standartlaştırılmış boya numaraları var. Markalardan bağımsız beğendiğiniz rengin kodunu bilirseniz ral kodunu destekleyen bütün markalardan numaranın karşılığı olan yada en yakın boyayı alabilirsiniz.
Mesela ral 2001, 2008, 2011 bunlar turuncunun tonları.

Boya marka ve kodu derken karteladan mı baktınız internetten mi bilmiyorum. Karteladan bakarken ekrandan daha net anlaşılıyor. Boyacıda da bir miktar yönlendirme şansınız olabilir.
Satın alırken henüz boya karıştırıcısında renge bakıp iki sefer daha koyu ton ekletmiştim.
Çok teşekkür ederim. İnternetten bakmıştım ama bir boyacıya gidip dediğiniz gibi onlardan da fikir alacağım 🙏🏻

Back
X