Duvar dekoru, yardım!

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
arkadaşlar salonumuza şu yeni moda!:) duvar kağıtlarından kaplamak istiyoruz.
hafta sonu bauhausta baktık. çok çok beğendiğim bir model olmadı. rulo fiyatı 18 tl.ydi. kahveli bordolu- yada kahve tonları-gümüş-lame gibi renk karışımları olan uygun olur diye düşünüyorum.
.
1- daha uygun fiyatlı bulabilir miyim ? nereden ?
2- hangi duvara yapsak daha güzel durur?
tvli duvar mı? kanepeli mi? kanepelinin yanında ayrı bir çıkıntı kolon var, onu dikkate alın.
çirkin durur mu yani o kolonu kaplamadan?
odaya giriş karşısına tvli duvar geliyor, kanepeli duvar sağ yanında kalıyor. bunu da belirteyim..

fikirlerinizi bekliyorum.

ayrıca bu kağıtlardan alan arkadaşlar da lütfen nereden ve kaça aldılar yazsınlar.

Son düzenleme:
bence tv li duvar daha uygunada ımç çarsısında var dolu desen cesit

bence tv li duvar daha uygunada ımç çarsısında var dolu desen cesit

bende düşündüm de orayı aslında, vakit ayırıp gidebilmek problembilmiyorumkismile hem orada ne kadar acaba fiyatlar??

tvli duvar diyorsun demek.. yorumlara göre değerlendireceğim bakalım.

kesinlikle uzun koltugun arkası ben ankaradan bir dekorasyon firmasından aldım ama kendı evınızse ithal almanızı tavsıye ederım cok cok fark var...tabi kaplatmasıda zor bir iş...

bu arada nacizane bir kaç fikir vermek ısterim..çiçek ve kucuk resımlerı kaldırırsanız ve sehpadakı örtüyü daha sade olur sankı...

KIZLAR, DUVAR KAĞIDIMI YAPTIK. AMA PEK İÇİME SİNMEDİ DOĞRUSU AMA SÖKMEKTE İSTEMEDİM EMEĞİ VE VERİLEN PARAYI.. Bİ SÜRE KULLANAYIM BAKALIM. BOĞDU GİBİ GELDİ BANA VE ESKİ MODEL HAVA VERDİ SANKİ.. NAPALIM BİRAZ KALSIN BAKALIM GÖZÜMÜZ ALIŞIR HERHALDE. GÖREN BEĞENİYOR GERÇİ AMA BENİM DÜŞLEDİĞİM TAM OLARAK BU DEĞİLDİ:sinifsinif: BİR DESEN DAHA VARDI, O MU BU MU DİYE İKİSİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALMIŞTIK, KEŞKE ONU UYGULASAYMIŞIZ..
NEYSE, İLK FIRSATTA KOYUCAM RESİM, VE YORUMLARINIZI BEKLEYECEĞİM.. SEVGİLERa.s.

Canım, sana özel mesaj atamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım.
"Evim Güzel Evim" topiğindeki konularına ait fotoğrafların linkleri ölmüş. En kısa zamanda yeniden yüklemen gerek.
Bir de bu forumda mesajlarımızı büyük harflerle yazmıyoruz. Dikkat edersen sevinirim.
Sevgiler.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…