ben de seninkinin altında bi başlık açıp sormuştum sağolsunlar pek fikir veren olmadı ama ben DEKODZAYN ONLNE DUVAR KAIDI SATI STES, Duvar Katlar, duvar kad ankara, ithal duvar kad, ithal duvar katlar, duvar kad istanbul
bu linktten baktım evim ankaraya yakın ordan alıcam yazın ama hangisi olsa ben de kararsız kaldım..sen de keşke resimlerini eklesen odanın o zaman daha net fikir verebilirdik belki ama bence odan genişse eğer eşyalarına koyu kahve güzel olur mesela bu da hoş:
duvar kağıdını mobilyaların renginde kullanırsanız boğar, daha açık renkleri kullanın derim, kreme yakın sedefli renkler.. ya da içinde açık renk olanlar..şöyle;
böyle bişey de hoş olur...
verdik siparişitv ünitesi koyacağım duvara ve konsolu koyacağım duvara yaptıracağız, sizinle paylaştığım model fakat rengi tam bu değil nette tam rengini bulamadım ama bu renge yakın bir renk. çoook güzel olacak sizin paylaştığınız duvar kağıdı da çok hoş ama benim mobilyalarla pek uymazdı, evim istanbul da ben işim dolayısı ile afyondayım biraz zor oluyor yorucu bir dönem ama herşey güzel olacak inşallaah bitsin evim resimlerini paylaşacağım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?