Mutfak Püf Noktaları Duvardaki Yağ Lekesi

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
96
40
Bursa
Kızlar yardım.Dün yağ patladı hem yandım hem de duvarlar yağ oldu sildim çıkmadı.Bir öneriniz var mı? Bekliyorum yardımlarınızı şimdiden teşekkür ederim..:5::5::5::5::5:

geçmiş olsun canım hem sana hem duvara.bende ne yapsam çıkartamıyorum o yağları.sanırım tek çözüm badana yaptırmak.

annemin mutfak duvarındaki yağ lekeleri hiç bir şekilde çıkmadı...boyandı ama yine de o lekeler alttan hortladı...çok sinir birşey

geçmiş olsun canım hem sana hem duvara.bende ne yapsam çıkartamıyorum o yağları.sanırım tek çözüm badana yaptırmak.

ayy yok badanada yok etmiyo yağ lekelerini çok gıcıkk bizim çok eskiden mutfağımız duvarı plastik boyaydı sıçrayan yağlar geçmiyodu hiççç ama artık çoğu mutfak fayans yada saten boya silinebilir oluyo

ayy yok badanada yok etmiyo yağ lekelerini çok gıcıkk bizim çok eskiden mutfağımız duvarı plastik boyaydı sıçrayan yağlar geçmiyodu hiççç ama artık çoğu mutfak fayans yada saten boya silinebilir oluyo

Evet badana da kapatmıyor ne yapıcam ben şimdi :((((

zımpara yardımı ile son kat boyayı çıkarın yağ lekesi de birlikte çıkacaktır ardından tekrar boyayın...kolay gelsin...

ay bende bundan muzdaribimm yaaa :(( kiracı oldgum içinde pek bişey yapamıyorum..benden önceki kiracı mutfak kısmını halletmıs ozelııle :(((

ocağın yağ sıçrayan kısmının bir bölümüne yapışkanlı folyo kağıtla kaplıyorum
üzerine değişik yapışkanlı meyve sebze resimli stikersla süslüyorum
yağ salça vb. şey sıçradığında kolay temizleniyor
aynı zamanda mutak dolaplarıma da yaptım aynı renkte..

Back
X