Duvarlar Yükselmeden Önce (ATV)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hevin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Duvarlar Yükselmeden Önce, İnci Kırhan Gündoğdu yapımcılığında gerçekleşecek ve çekimeri Ekim ayı sonunda başlayacak olan ve efsane olmaya aday bir dizi. Nuran Devres‘in 4 yıldır üsütünde çalıştığı projede dev isimler ile anlaşılmış durumda.

Perran Kutman, Meltem Cumbul ve son olarak Hırsız Polis dizisinde izlediğimiz Timuçin Esen‘in başrolünü oynaycakları dizi Atv’de gösterime girecek.

Usta Oyuncu Perran Kutman, Hayat Bilgisi dizisinden sonra tekrar izleyicisi ile buluşacak. Adını televizyon tarihine altın harflerle yazdıran değerli oyuncu Perran Kutman, Perihan Abla dizisi ile hafızlardaki yerini koruyor. Hayat Bilgisi ile birlikte yeni nesile de kendini tanıtan Kutman bu dizide de başarılı oyunculuğunu seyiricileri ile paylaşacak.​

Oyuncular:

ya bu atv bu kadar diziyi napcak Allah aşkına yaa?ne bu böyle?nasıl olsa yenilerden bazıları tutmaz biz de yayından kaldırırız yenisini koyarız diye herhalde bi sürü diziyle anlaşmışlar -tatlicadiarzu-

ya atv eskiden daha kaliteli yapımlar yapardı..şimdi abuk subuk bisrürrü dizisi var.
ama perran kutmanı+meltem cumbulu severim bakalım bakalım

Perran Kutman'ı bende severim, Timucin Esen'i de. Yalnız Meltem Cumbul olmasaymıs keske, son zamanlarda fazla ekranda oldugu icin mi bilmiyorum ama özletseydi keske kendini biraz.

şu meltem cumbulu gördüğüm an tepe tüylerim kalkıyo..
hiçte sebep yok ama ben neden bu kadar nefret ediyorum bu kadından...

perihan abla çok severim kendisini..
yine atv..
bakalım tutacakmı?

Ben üçünü de severim ama Timuçin Eser'in yeri ben de başkadır. Çok seviyorum oyunculuğunu mimiklerini. ızlerim büyük ihtimal bu diziyi. Paylaşım için teşekkürler.

Timucin Esen gercekten cok iyi bir oyuncu, bide yıllardır bi dizide yer almadı Hırsız Polis'ten sonra, iyice didikleyip secmistir bu diziyi eminim. Bakalım nasıl olacak. Bide keske atv olmasaydı. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…