- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Aman allahımmmmm beni anlatıyor resmen. Aynıyız dostumMerhaba ben ozguveni olan ama sessiz sakin bir kisiyim. Yani her ortama girerim cekinmem her isimi kendim halledebilirim. Ama insanlarla konusacak konu bulamam soguk dururum. Anca beni acan insanlar olursa nadiren onlarla iyi anlasirim. Her ortamda üzerime sessiz etiketi yapışır. Cok sessizsin konus biraz yada niye konusmuyosun derler ben onu küfür gibi algilayip daha da sessizlesiyorum. Birden acilmaya baslasam bu sefer senden beklemiyoduk diyenler olup cesaretimi kiranlar olur beklemiyoduk derken küçümser gibi hani. Her düşündüklerini söylemek zorundalar mi? Bu sefer cekingenligim daha da artıyo. Sanki insanlarin benden bekledikleri sekilde davranmaya programlanmış gibiyim. Duvarlarimi nasıl yikabilirim artık?
Yapı olarak bende sessiz sakin Bi insanım.
Özgüvenim benimde gayet yerinde. Her insan bir değil ki? Kimisi daha konuşkan kimisi daha sessizdir. Etrafınızda ki insanları anlayamadım ben.
Yani dediğim gibi benim de sessiz Bi yapım var ama hiç böyle eleştiriler almadım
Evet öyle seyler düşünüyorum hep. Her konu hakkında bilgim vardır bu konuda kendime güveniyorum ama bi duvar sanki onu asmam lazım nasıl yaparım bilmemÖncelikle düşüncelerinize, adımlarınıza başkaları ne der diyerek müdahale etmeyin.
Eminim o ortamda kafanızdan milyonlarca düşünce geçiyordur
Sohbete katılsam mı
Ne desem
Şunu desem çok mu absürt ya da yapmacık olur
Gibi..
Bunları düşünmeyin zihninizi rahatlatın ortama konsantre olun.
Kardeşler aynı olmuyo zaten hiç :) kötü degil tabi kimseye zararımız dokunmuyo ama konuskan insanlar daha çok tercih ediliyo içlerinden geldiği gibi davrandıkları içinde daha mutlular sanki. Bir daha gelecek olsam dünyaya tam tersim birisi olmak isterdim.bende böyleyim. ama benim ablam tam tersimdir. bu yüzden kıyaslama yapılır. sank ben asosyalmişim gibi algı yaratılır. ablamı daha canayakın bulurlar.
eskiden takıyodum ama artık takmıyorum. sonuçta ben böyleyim. böyle olmak kötü bişey değil. herkes aynı olmak zorunda da değil
Kardeşler aynı olmuyo zaten hiç :) kötü degil tabi kimseye zararımız dokunmuyo ama konuskan insanlar daha çok tercih ediliyo içlerinden geldiği gibi davrandıkları içinde daha mutlular sanki. Bir daha gelecek olsam dünyaya tam tersim birisi olmak isterdim.
Beynin yorulmaması paslandırıyovalla hiç öyle deme. benim arkadaşlıklarım daha sağlam; az ve öz. Öyle herkesle muhabbet kurmaya gerek yok. Hayır konuşkan insanların arkadaşlıkları sağlam değil demiyorum. kendi hayatımdan bahsediyorum aslında. Ama ne bileyim. böyle olmak cidden kötü değil. Kendini değiştirmek yerine bu yönünü nasıl avantaja çevirirsin bunu araştır :)
Bu konuda değil de başka bi konuda daha doğrusu huyumu sevmiyorum ama değiştiremiyorum. karakter galiba. herneyse bende onu avantaja çevirmeye bakıyorum artık. Vallahi daha az yoruluyo beynim. oh mis :)
Katılıyorum tespitine hep karsıdan bekliyoruz bir şeyleri. Bu iyi değil. Bu gidişle yalnız ölürüz. İçinden geldiği gibi davranamamak çok kötü birşey.Ben de gereğinden fazla sessiz soğuk davranırım ama napiyim her ne kadar sıcakkanlı davranmaya calissam da yapamıyorum içten gelmediği için sahte kalıyor.
Bir de bu durum karşımdaki insanın enerjisine bağlı kesinlikle iyi bir enerji ya da karşılık alamadığım insanla muhabbet edemem, bu durum sizin için de geçerli olabilir
yani bir adım atmak değilde bir sinerji oluşması vs vs :))Katılıyorum tespitine hep karsıdan bekliyoruz bir şeyleri. Bu iyi değil. Bu gidişle yalnız ölürüz. İçinden geldiği gibi davranamamak çok kötü birşey.
Adım atmadan oluştugu nadir işte sinerjinin. Ben çekinmiyorumda konusacak konu bulamıyorum genelde.yani bir adım atmak değilde bir sinerji oluşması vs vs :))
Ben bu durumu son zamanlarda biraz daha aştım kendi çapımda ama hala bir arkadaş ortamına girerken tanımadığım kişiler varsa hemen gerilirim utanirimsonra kendimi sohbet etmeye zorlanırken iyice kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?