bende grı ıstıyodum... ıstıyodum cunku ev kum bejı yenı bına .
masraf olmasın dıe sımdılık erteledım .koltuklarım acık grı benım.duvara sadece tv unıtenın olcagı yere duvar kagıdı ıstıyorum.koyu grı.
kızmın odasınıda duvar kagıdı ıstıyorum ama kızım yatagınada sıgmıyor artık.oda almamaz lazım park yataktan ayakları cıkıyor.
beyazmı pembemı alalım karar veremedım kzım araba yatak dıe delırıoyor..bu konuda benı delı edıyor.
yatak odama bıey dusunmedım.
keısnlıkle grı cok guzel ama kapatırmı bılemem.bence acık bı tonla kombınle.
benım vazgecılmezım vanılya cıcegı.ıkısı cok yakısır.
mobılyaların ne rnek oda cok öenemlı açık renkse cok guzel olur.
canım benim haftaya salonum açık griye boyanacak sana gösterdiğim tondan diğer yerler beyaz olucak...şu inci beyazı süt beyazınamı kaçıyor ona bir bakayım çünkü beyazında çok tonu var mesela buz beyazından nefret ederim o tarz beyazlardan kaçınmam lazım...
sen bence salonunun resmini ekle ben mesela ilerde merdiven duvarına beyaz taş duvar düşünüyorum...çünkü şöyle düşündüm inşallah mobilyalarım bembeyaz olucak beyazı en güzel gösteren gri diye düşünüyorum salonun her yeri gri olucak tv ünitemde beyaz lake olucak o yüzden duvar kağıdı falan kullanıp taş duvar olacağı için çok karıştırmak istemiyorum...ama sen tv nin arkasına düşünürsen duvar kağıdını daha güzel göstereceğini düşünüyorum...yada konsolun varmı yemeke odanda bilmiyorum ama konsolu koyacağın duvarada düşünebilirsin duvar kağıdını...sen bence resim ekle daha sağlıklı karar verebiliriz canım...
canım eve gıdemedım dun
bu aksamda gıdemıcem esımler orada bı pıslık moloz fılan ıdnırıyolar gelme sen soguk fılan dedıler ustalar varmıs
bı arkadasım grı fabrıka rengı dedı etkılendım
buarada konsoloum yok o koskoca odaya sadece 3-2-1-1
tv konsolu alcak duvara tv asılacak ve dıger kısma sadece 140 boyundakı acılabılecen yemek masam konacak 6 sandalye baska hıc bıseyım yok suanda alabılecek gibide degılız
of pazarda lıcaz
hangı tonunu aldın yoksa kendınızmı yaptırıacaksınız cunku o gosterdıgın ton
beyaz boyaların ıcıne karıstırılarak yapılıyormus yanı dıger oyle bı boya yokmus
ayrıca olsa bıle dogru sonuc vermezmıs :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?