Bugün havuza gittim arkadaşımla yüzerken kulaklarıma su girdi. Ne yaptıysam çıkmadı hastaneye götürdü annem "kulak doktorumuz yok bizde bişey yapamıyoruz" deyip eve gönderdiler tekrar. Felaket ağrıyor ve nerdeyse hicbişey duymuyorum
Dr. kulağıma peçete sokmamı söyledi suyu çeksin diye, denedim olmadı. Başka napabilirim sizce?
Bugün havuza gittim arkadaşımla yüzerken kulaklarıma su girdi. Ne yaptıysam çıkmadı hastaneye götürdü annem "kulak doktorumuz yok bizde bişey yapamıyoruz" deyip eve gönderdiler tekrar. Felaket ağrıyor ve nerdeyse hicbişey duymuyorum
Dr. kulağıma peçete sokmamı söyledi suyu çeksin diye, denedim olmadı. Başka napabilirim sizce?
İkiside tıkandı birde, hopladım zıpladım kafamı ordan oraya salladım rockcular gibi ama çıkmadı
Duş aldım uzandım da ama açılmadı varmı bildiğiniz bi yöntem kızlar?
Birkac kez bende de ayni seyler oldu. Sakin kulaginiza birseyler sokmayin,ayni sekilde vurmayin acilsin diye. Etkisi en fazla 12 saat sürüyor sonra kendiliginden aciliyor.
Endiselenecek bir sey yok su olsa bu kadar zamana acilirdi fakat kulak zarina kir dolmus ve kapatmis olabilir havuz suyuda bunun olusmasini tetiklemistirbundan dolayi kulak burun bogaz doktoruna gidin ya hava yada su ile kulaginizdaki pislikleri alacak ve kulaginiz acilacaktir simdiden gecmis olsun.
Endiselenecek bir sey yok su olsa bu kadar zamana acilirdi fakat kulak zarina kir dolmus ve kapatmis olabilir havuz suyuda bunun olusmasini tetiklemistirbundan dolayi kulak burun bogaz doktoruna gidin ya hava yada su ile kulaginizdaki pislikleri alacak ve kulaginiz acilacaktir simdiden gecmis olsun.
Kızlar geceden beri fırtınalar kopuyor dışarda yağmur dinmek bilmiyor. Kbb hastanesi de çok uzakta bu havada gidemeyiz çok korkarım zaten bende şans olsa..belki akşama doğru açılır hava ama bütün gün böyle olcakmış diyorlar
canım denize falan girince bendede oluyordu o
şimdi banyo yapsamda kaçıyor
bir kaç zaman devam edecektir
ama ılık havlu koyup o tarafına uzanman çok mantıklı çünkü doktorda bunu öneriyor
yinede sen hava açıınca bi git derim ben
Zıplayarak çıkarmayı denedin mi veya burnunu ağzını kapatıp geri basınçla denedin mi fln diye sordu, bi sinirlendim o an "denedin saatlerce işe yaramadı yarasaydı burda olmazdın diye, zaten ağrım var iyice sinirlendim. Doktor sıcak bişey koymak fayda etmez dedi peçete sok suyu çeksin dedi :-S