Duyamıyorum

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Bugün havuza gittim arkadaşımla yüzerken kulaklarıma su girdi. Ne yaptıysam çıkmadı hastaneye götürdü annem "kulak doktorumuz yok bizde bişey yapamıyoruz" deyip eve gönderdiler tekrar. Felaket ağrıyor ve nerdeyse hicbişey duymuyorum :(
Dr. kulağıma peçete sokmamı söyledi suyu çeksin diye, denedim olmadı. Başka napabilirim sizce?

Son düzenleme:
Sicak bir dus alin , tikanmis kulaginiz tarafina bir havlu koyarak uzanin. Bir kac saat icinde acilacaktir....

Son düzenleme:
Bugün havuza gittim arkadaşımla yüzerken kulaklarıma su girdi. Ne yaptıysam çıkmadı hastaneye götürdü annem "kulak doktorumuz yok bizde bişey yapamıyoruz" deyip eve gönderdiler tekrar. Felaket ağrıyor ve nerdeyse hicbişey duymuyorum :(
Dr. kulağıma peçete sokmamı söyledi suyu çeksin diye, denedim olmadı. Başka napabilirim sizce?

o nasıl doktor öle yaaa kulağa peçete sok demiş..

canım sakın sokma kulağına bişee bu çok yanlış bişee.

kulak çubuğuyla kulağı temizlemek bile sakıncalı der bir çok doktor...

başka bir uzmana daha görün bence.

Sicak bir dus alin , tikanmis kulaginiz tarafina bir havlu koyarak uzanin. Bir kac saat icinde acilacaktir....

İkiside tıkandı birde, hopladım zıpladım kafamı ordan oraya salladım rockcular gibi ama çıkmadı :(
Duş aldım uzandım da ama açılmadı :( varmı bildiğiniz bi yöntem kızlar?

o nasıl doktor öle yaaa kulağa peçete sok demiş..

canım sakın sokma kulağına bişee bu çok yanlış bişee.

kulak çubuğuyla kulağı temizlemek bile sakıncalı der bir çok doktor...

başka bir uzmana daha görün bence.

Acile gittik canım kulak burun boğaz hastanesi çok uzak diye gitmedik, yarına kadar geçmezse gidicez

Acile gittik canım kulak burun boğaz hastanesi çok uzak diye gitmedik, yarına kadar geçmezse gidicez

Birkac kez bende de ayni seyler oldu. Sakin kulaginiza birseyler sokmayin,ayni sekilde vurmayin acilsin diye. Etkisi en fazla 12 saat sürüyor sonra kendiliginden aciliyor.

Endiselenecek bir sey yok su olsa bu kadar zamana acilirdi fakat kulak zarina kir dolmus ve kapatmis olabilir havuz suyuda bunun olusmasini tetiklemistirbundan dolayi kulak burun bogaz doktoruna gidin ya hava yada su ile kulaginizdaki pislikleri alacak ve kulaginiz acilacaktir simdiden gecmis olsun.

Endiselenecek bir sey yok su olsa bu kadar zamana acilirdi fakat kulak zarina kir dolmus ve kapatmis olabilir havuz suyuda bunun olusmasini tetiklemistirbundan dolayi kulak burun bogaz doktoruna gidin ya hava yada su ile kulaginizdaki pislikleri alacak ve kulaginiz acilacaktir simdiden gecmis olsun.

Daha geçen hafta kbb doktoruna gidip temizlettim :S ne çabuk kir doldu?

Kızlar geceden beri fırtınalar kopuyor dışarda yağmur dinmek bilmiyor. Kbb hastanesi de çok uzakta bu havada gidemeyiz çok korkarım :43: zaten bende şans olsa..belki akşama doğru açılır hava ama bütün gün böyle olcakmış diyorlar :(

canım denize falan girince bendede oluyordu o
şimdi banyo yapsamda kaçıyor
bir kaç zaman devam edecektir
ama ılık havlu koyup o tarafına uzanman çok mantıklı çünkü doktorda bunu öneriyor
yinede sen hava açıınca bi git derim ben

canım telas edılecek bı durum yok .bende de cok olur o .

hatta bogazım bıle yanar .sankı grıp olmusum gıbı olur .

sesım fılan kısılır .bır kac gune gecıyor merak etme .

canım telas edılecek bı durum yok .bende de cok olur o .

hatta bogazım bıle yanar .sankı grıp olmusum gıbı olur .

sesım fılan kısılır .bır kac gune gecıyor merak etme .

Yüzerken arkadaşım suyun altında takla atalım dedi bende ona uydum :9: ne olduysa ondan sonra oldu bi ağrı boğaz yanması, dayanılmaz gibiydi :(

Bir parça pamuğu ütüyle ısıtıp ısıtıp kulağının altına koyup yan şekilde yat.

Zıplayarak çıkarmayı denedin mi veya burnunu ağzını kapatıp geri basınçla denedin mi fln diye sordu, bi sinirlendim o an "denedin saatlerce işe yaramadı yarasaydı burda olmazdın diye, zaten ağrım var iyice sinirlendim. Doktor sıcak bişey koymak fayda etmez dedi peçete sok suyu çeksin dedi :-S

Back
X