Maalesef tanık olmadığımız görmediğimiz birçoğu açlıktan ve donarak ölüyor. Havalar gerçekten çok soğuk. Ben de her gün 3 kez tüm pencerelerimin önüne ekmekleri parçalayıp bırakıyorum artık alıştılar ağaçlardan camıma bakıyorlar bırakır bırakmaz geliyorlar. Büyük mutluluk insanın içi huzur doluyorBenim için sıradan bir güne uyandım bugün sabah 7ydi, hava çok soğuktu yataktan çıktım biraz oyalandım üşüdüm, azıcık daha yatayım dedim ve uyudum. Uyandım, kahvaltımı ettim bir iki telefon görüşmesi yaptım ev işlerinide biraz ağırdan aldım canım istemiyordu.. bir saat önce falan işe başladım etrafı toparladım, battaniyeyi 5 dakika balkona koyayımda havalansın dedim. Balkon kapısına yaklaştım ve yerde bir güvercin yatıyor. Yavaşça kilidi açtım ama kıpırdamadı , kapıyı açtım kıpırdamadı.. ölmüştü çünkü, açlıktan mı, soğuktan mı anlayamadım.. ölmüştü.. çok üzüldüm.. en üst katta oturuyorum ben, yaz boyu balkonun kapısını açmadım. Camlarım güvercin pisliği oldu, balkona çamaşır asamadım. Kızardım onlara. Bir de yemek versem mahvederler zaten mahvediyorlar derdim. Hayvanları gerçekten çok severim, asla zarar vermek istemem ama yemek vermedim bu eve geldiğimden beri. burada çok fazlalar diye, ortalığı kirletiyorlar diye.. ama o kuşu öyle donmuş vaziyette görünce kurtulamıyorum şuan içimdeki azaptan..balkona 3 bölmeli kartondan bir yuva yapmak istiyorum şimdi bir de bundan sonra mahvetselerde ne yaparlarsa yapsınlar yem ve su vereceğim. Benim yaşadığım vicdan azabını yaşamamak için sevgili dostlar lütfen siz de bir kap su ve mama verin, kış günlerinde yardımcı olalalım biz üşüyünce koşarak eve geliyoruz, bişeyler içiyoruz, yiyoruz.. şuan yaşadığım vicdan azabını anlatamam çok pişmanım vermediğim için çok. Allah affetsin inşallah.. buraya yazmak istedim pişmanlığımı, belki birinin görmesine de vesile olurum oda verir diye. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese hayırlı, iyi günler dilerim..
Benim için sıradan bir güne uyandım bugün sabah 7ydi, hava çok soğuktu yataktan çıktım biraz oyalandım üşüdüm, azıcık daha yatayım dedim ve uyudum. Uyandım, kahvaltımı ettim bir iki telefon görüşmesi yaptım ev işlerinide biraz ağırdan aldım canım istemiyordu.. bir saat önce falan işe başladım etrafı toparladım, battaniyeyi 5 dakika balkona koyayımda havalansın dedim. Balkon kapısına yaklaştım ve yerde bir güvercin yatıyor. Yavaşça kilidi açtım ama kıpırdamadı , kapıyı açtım kıpırdamadı.. ölmüştü çünkü, açlıktan mı, soğuktan mı anlayamadım.. ölmüştü.. çok üzüldüm.. en üst katta oturuyorum ben, yaz boyu balkonun kapısını açmadım. Camlarım güvercin pisliği oldu, balkona çamaşır asamadım. Kızardım onlara. Bir de yemek versem mahvederler zaten mahvediyorlar derdim. Hayvanları gerçekten çok severim, asla zarar vermek istemem ama yemek vermedim bu eve geldiğimden beri. burada çok fazlalar diye, ortalığı kirletiyorlar diye.. ama o kuşu öyle donmuş vaziyette görünce kurtulamıyorum şuan içimdeki azaptan..balkona 3 bölmeli kartondan bir yuva yapmak istiyorum şimdi bir de bundan sonra mahvetselerde ne yaparlarsa yapsınlar yem ve su vereceğim. Benim yaşadığım vicdan azabını yaşamamak için sevgili dostlar lütfen siz de bir kap su ve mama verin, kış günlerinde yardımcı olalalım biz üşüyünce koşarak eve geliyoruz, bişeyler içiyoruz, yiyoruz.. şuan yaşadığım vicdan azabını anlatamam çok pişmanım vermediğim için çok. Allah affetsin inşallah.. buraya yazmak istedim pişmanlığımı, belki birinin görmesine de vesile olurum oda verir diye. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese hayırlı, iyi günler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?