Duygu hastanesin'de doğum yapanlar (küçükköy)

grn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
İstanbul Küçükköy Duygu hastanesin'de doğum yapan yada yakın bir zamanda hakkında bilgisi olan var mıdır.

Son düzenleme:
arkadaşlar hiç bir şekilde duygu hastanesini önermiyorum.
bu kanıya nasıl vardığımı düşünüyorsanız kısaca anlatayım...

tamamıyla duygu hastanesinin politikası tamamıyla hasta sağlığından önce tamamıyla ne yaparsak daha çok para kazanabilirizi güdülüyorlar...

o kadar övülen yeşim.... hanıma randevu aldık ve ikinci randevuda gerçek yüzünü gösterdi bize...

sizce bir doktor ne gibi durumlarda
hastası bebeğinin kalp sesini dinlemek istediğini söyleyince cihazımız bozuk yada kullanımıyorum diye cevap verir,
yada bebiğinizi 3 boyutlu görüntüyle size gösteremeyeceğini söyler... Sistemsel bir sorun varsa neden doktor bu konuyla ilgili bilgi vermez, ayrıca kimin muayene süresi 2 dakika 10 saniye sürer. daha bir sürü sorun hastanede adım atılacak yer olmaması içerisinin küçük vantilatörle havanlandırma görevinin yapılmaya çalışılması ve özel bir hastaneden bahsediyoruz....

UFAK BİR KAÇ ALINTI

Duygu Hastanesi Hastaya İlgi Yok!
Ertuğrul A. | 12 Aralık 2012 16:10 Duygu hastanesinin acil servisine eşimi götürdüm, düşük yapmıştı. 2 saat beklettiler. beni kan ter içinde bıraktılar. sıkıntıdan kriz geçirdim ama bu durum onların hiç umurunda değildi. baktım olmayacak, bende hastayı, başka hastaneye götürdüm. Yeni gittiğimiz hastanenin bilgisayar sistemi çalışmıyordu, sistem yoktu ama tüm bunlara karşın işimizi kolaylaştırıp hastaya acil müdahale ettiler.

Duygu Hastanesi Acil Servisin Fiyatları Çok Yüksek!
Taner M. | 20 Kasım 2012 16:00 Dün öğleden sonra eşim rahatsızlandığı için eşimi apar topar en yakındaki hastane olan Küçükköy özel duygu hastanesinin aciline kaldırdım.Benden tahlil muayene ve serum için 130 lira para aldılar. Merak ettiğim konu eşim emekli sandığından ben ise SSK lı iken devlet hastanelerinde
hiç para ödemezken neden bu hastanede bu kadar yüksek meblalar alınıyor.

Duygu Hastanesi Yanlış Fiyat Verildi!
Dilek Ö. | 06 Aralık 2012 09:10 Bir kaç gün önce gidip bizzat hastaneden tahlil fiyatı aldım bana verilen fiyat 53+25 tl iken bugün yaptırmaya gidince 87 tl fiyat çıkarılıyor hayır sadece bu değil daha bundan bir kaç gün önce endeskopi kolonoskopi yaptırdık öncesindeki verilen fiyat başka yaptırınca çıkan fiyat başka Düzgün fiyat verilsin baştan savmak için geçiştirilmesin sizi ve danışmanızda çalışan personeli şiddetle kınıyorum ve herkesede karalayacağım.

Duygu Hastanesi Şikayetleri - Şikayetvar

BU ARADA AMACIM DUYGU HASTANESİNİ KÖTÜLEMEK DEĞİL VARSA OLUMLU YÖNLERİ YADA HATALARIMI AÇIKLAMALARLA DÜZELTEBİLİRSİNİZ.
GN

Kendi sorup kendisi yanitlamis arkadas. Ben gercekten merak ediyorum. Seceneklerim arasinda bu hastanede var da hic yakin zamanda dogum yapan var mi acaba?

2 sene önce doğum yaptım saide hanimda hayatımda yaşadığım büyük trawnalar arasında. Ebeleri zaten okadar merhametsizki bağırıp çağırıp duruyorlar doğum sancısı çekenlere. Onlar yüzünden saatlerce sancı çektiğim halde nerdeyse sezaryena gidicektim beni odaya bir makinaya baglayip suni sancı yüksek dozda verdikleri için nefes alamamayâ başladım ve çocuk içerde oksijensiz kaldı.

Dr un adını hatırlamıyorum ama yaklaşık5 yıl önce ablam doğum yaptı. Dr U izne ayrılacağı için ablama erken doğum yapsın dıye düşük yapmaya neden olan ilaç içirdi rahim genişledi kanama durmadı ablam bir hafta ya bakımda yattı bebek anne sütü alamadığı için sarılığı geçmedı annesi çıktı bebek yattı çok sıkıntı çektik önermiyorum

Slm size birsey sormak istiyorum sehir disindan geldim ve buralari pek bilmedigimden saide hanima randevu aldim.sizce nasil bi doktor ?ilk gebeligim ve tedaviyle gebe kaldim bebegim kiymetli ona zarar gelsin istemiyorum.baska tav siye edebileciginiz bi doktor varmi orada??

Bende duygu hastanesinde dogum yaptim.ama cok memnun kaldim.dr yesim hanimdi cok ta iyi bir dr ben ne sorduysam cok guzel bir sekilde anlatti kontrollerim cok guzel ve dr duyduklarim beni rahatlatiyordu.ilk dogumumdu ve sabah 6 da sancilarim oldu ebelerde cok anlayisli ve iyiydi.10 dk bir esimi gormek istedim ve gorustum.yani uzun lafin kisasi ben memnun oldum.sezaryen yaptim.3 gun yattim 850 tl tuttu.

Bende yesim hanima gitmeye basladim .cok yogun bi doktor .kendisni pek tanimiyorum ins tecrubelidir bi kere gittim pek anlayamadim. ilk gebeligim cok korkuyorum .sizmi sezeryan istediniz doktorunuzun tercihimiydi??

Bende yesim hanima gitmeye basladim .cok yogun bi doktor .kendisni pek tanimiyorum ins tecrubelidir bi kere gittim pek anlayamadim. ilk gebeligim cok korkuyorum .sizmi sezeryan istediniz doktorunuzun tercihimiydi??
Yok mecbur kaldik cunku acilma olmadi.ben normal dogum istiyordum.yesim hanimda destekliyordu ama olmadi sezaryen yaptim.hic problem yasamadim dikislerim 3 gun sonra kaynamisti.gercekten ben cok memnunum ikinci dogumumuda yesim hanim yaptirsin isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…