Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm size birsey sormak istiyorum sehir disindan geldim ve buralari pek bilmedigimden saide hanima randevu aldim.sizce nasil bi doktor ?ilk gebeligim ve tedaviyle gebe kaldim bebegim kiymetli ona zarar gelsin istemiyorum.baska tav siye edebileciginiz bi doktor varmi orada??2 sene önce doğum yaptım saide hanimda hayatımda yaşadığım büyük trawnalar arasında. Ebeleri zaten okadar merhametsizki bağırıp çağırıp duruyorlar doğum sancısı çekenlere. Onlar yüzünden saatlerce sancı çektiğim halde nerdeyse sezaryena gidicektim beni odaya bir makinaya baglayip suni sancı yüksek dozda verdikleri için nefes alamamayâ başladım ve çocuk içerde oksijensiz kaldı.
Bende yesim hanima gitmeye basladim .cok yogun bi doktor .kendisni pek tanimiyorum ins tecrubelidir bi kere gittim pek anlayamadim. ilk gebeligim cok korkuyorum .sizmi sezeryan istediniz doktorunuzun tercihimiydi??Bende duygu hastanesinde dogum yaptim.ama cok memnun kaldim.dr yesim hanimdi cok ta iyi bir dr ben ne sorduysam cok guzel bir sekilde anlatti kontrollerim cok guzel ve dr duyduklarim beni rahatlatiyordu.ilk dogumumdu ve sabah 6 da sancilarim oldu ebelerde cok anlayisli ve iyiydi.10 dk bir esimi gormek istedim ve gorustum.yani uzun lafin kisasi ben memnun oldum.sezaryen yaptim.3 gun yattim 850 tl tuttu.
Yok mecbur kaldik cunku acilma olmadi.ben normal dogum istiyordum.yesim hanimda destekliyordu ama olmadi sezaryen yaptim.hic problem yasamadim dikislerim 3 gun sonra kaynamisti.gercekten ben cok memnunum ikinci dogumumuda yesim hanim yaptirsin isterim.Bende yesim hanima gitmeye basladim .cok yogun bi doktor .kendisni pek tanimiyorum ins tecrubelidir bi kere gittim pek anlayamadim. ilk gebeligim cok korkuyorum .sizmi sezeryan istediniz doktorunuzun tercihimiydi??