duygular eskiye döner mi..

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir çocuğum var. Eşimle aramdaki duygusal bağ çocuğumuzun doğmasıyla koptu ikimiz de tahammülsüz ikimiz de halden anlamaz olduk. Eskiden ağladığmda bir saniye yanımdan ayrılmazdı ne komiklikler yapardı ki güleyim, şimdi en iyi yaptığın şey ağlamak deyip gidiyor ve öteki odada tv izliyor saatlerce. Duygu falan kalmadı artık bizde nasıl toparlayacağız bilmiyorum duygular eskiye döner mi sizce? İki yıldır bekliyorum düzelmiyor gün geçtikçe daha kötü oluyor çok çocuk isterdi şimdi ikinciyi kesinlikle istemiyorum diyor ne yapacağımı şaşırdım biz artık hiçbir zaman ilk evlilik zamanlarımızdaki gibi birbirimize aşkla sarılamayacak mıyız :KK43:

Herseyi degistirmek ve eskiye donusturmek sadece ikinizin elinde.. Belli ki cocuktan sonra iliskiniz yipranmis. Esine soylemelisin eskiyi ozledigini ve bunun icin ikinizde caba gostermelisiniz

Benzer bir konu vardı..
Pek yazan olmamış.

Ben de merak ediyorum bu duruma gelip de eskiye dönmek mümkün mü acaba diye:KK14:

Bazı evliliklere maalesef çocuk yaramıyor, sizde de öyle olmuş sanırım. 2. çocuğu artık istememesini bunun kanıtı olarak görüyorum.
2 yaş daha çok erken, çocuğunuzun biraz bağımsız olmasını, ondan ayrı geçirebileceğiniz zamanları beklemelisiniz maalesef.

Bu kadarı değişmez sanırım. Kusura bakmayın ama sizden vazgeçmiş gibi.

ElbetE ilk zamanlar gibi aşkla evlilikler yürümüyor. Ama bence herşey zamanında güzel. Şimdiki duruma bak. Eşinin iyi huylarini iyi yönlerini gör. Ve mutlaka ondan şefkat beklediğini söyle

Çocuktan sonra gerçektençok yıprandık aşırı zor bir çocuk oldu bizimkisi 2 yaşında ve ii di en rahat dönemimiz düşünün 2 yıl neler çektik. Eşim de kabul ediyor çocuktan sonra bu hale geldik diye ama ben herhangi bir çaba görmüyorum düzeltmeye çalışmıyor. Ne kadar konuştum kendisiyle nolur düzelelim diye ama en fazla 2 gün gidiyor. Hiçbir sosyal hayatımız yok sevmiyor dışarı çıkmayı eve geliyoruz yemek yiyoruz tv izliyoruz ve uyuyoruz

Dönebilir ama ikinizde emek vermelisiniz
Öyle herşeyi ağlamakla elde etmeyi düşünerek olmaz
Küsüp başka oda da tv izlemekle de olmaz
Çocuğu annene bırak, mümkünse dışarda konuşun. Daha sakin olursunuz
Konuşmak zor geliyorsa yazın mail ya ada mektup gibi
O sizden siz ondan memnun olmadığınız ya da beklentilerinizi yazın
Ortak bi çocuğunuz varken çok büyük sorunlar yoksa yaralarınızı sarmaya bakın

İnanır mısın yazdıklarının hepsini yaptım. Annem başka şehirde oturuyor ikimizin ortak kararıyla geldi 6-7 ay kadar bizde kaldı ki çocuğa baksın biz de akşamları çıkalım gezelim kendimize vakit ayıralım ama olmadı evden çıkmak istemiyor çıkarsa da aile ziyareti onu da ben istemiyorum. İki koca sayfa mektup yazdım okusun diye oturdun bununla mı uğraştın dedi kızdı ya ben çok sevgisizim beni hiç görmüyor düzelecek diyor tam iki yıl geçti artık umudum kalmadı sözlerimizle çok yıprattık birbirimizi. Bu saatten sonra nasıl unutulacak onca kötü söz nasıl biz eskiye döneceğiz

Orhan Gencebay Tutsaydık dilimizi ne kadar anlamlı oluyor bu konuda dimi.

Söylenen seyler geri gelmiyor. Eski heves de bitince zamanla uzaklasma basliyor. Seni evli olmasam da anlayabiliyorum ama malesef ne desem bos olur.

Çocuğunuz zorlu yaşını atlatmış artık.Çocuk küçükken haliyle herşeye yetişemiyorsun.Kendine bakamıyorsun.Erkek bu ,görselliğe önem veriyor.Çocuk birde akşamları erken uyumuyorsa,erkek kendini dışlanmış,önemsenmiyor ,değersiz hissediyor.2 yaşından sonra rahatlıyorsunuz zaten.Uyku düzene giriyor,eskisi kadar sizi oyalamıyor.Eşinize biraz ilgi gösterin,çok mızmızlanmayın.Elbet düzelirsiniz.

Çocuğunuz bagimsizlasmaya başladığında duzelirsiniz diye düşünüyorum.
3 yaşında yarım gün kres uygun. O dönemde bile paylaşımlarınız artabilir

Back
X