Duygularım alınmış sanki

neville

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
4
0
36
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya.. hep okudum yazdıklarınızı ama bisey yazamadim. Bana da normal yolla.hamile kalamayacagim soyledndiginde sanki tek cocugu olamayan benmisim gibi hissetmistim. Sonra arastira arastira yalniz olmadığımı anladim.. cok sey denedik igneler operasyonlar derken tam son asamada tedavim durdurulmustu. Dunyam yikildi ve bana son asama da kilo ver dendi yasim 25 ti boyum 1.70 ti ve 80 kiloydum. Bakildiginda gobegim bile yok aslinda goze batan bi kilom da yok ama yinede kilo vermek icim ugrastim. Ama olmadi psikolojim bozuldugundan verecegime bes kilo daha aldim.. zaman gecmedi en son Bahçeci umut tup bebek merkezine tavsiye uzerine gittim.. doktorum ulun bey. Cok memnun kaldim ve bana kilomum problem olmadığını soyledi tedavi baslandi. Su an transfer sonrasi 12 günüm. . Yarin gebelik testi yaptirmm gerek. Ama ben dayanamadim bgn idrar tahlili yaptm. Sonuc negatif; ( acaba yanlis mi arkadslar yarn sonuc degisir mi lütfen cvp yazin col uzgunum su an; ( umutlanmalimiyim

rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda bebeğiniz sizinle olsun inşallah..

Benimde yarin test gunum... Umarim pozitiflerimiz olur, olmazsa yilmak yok yola devam. Maddi manevi gucunuz olsun yeter ki.

Kacinci deneme va bilmiyorum ama bunca zaman okudukşarimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim;

İdrar testi pozitifse kanda da kesin pozitif. Ama idrarda negatif ise kanda pozitif olma ihtimali hep var. İdrar testinin sadece pozitif sonucu kesin olan. Kan testinde 100 uzerinde hamilelik degeri alip sonrasinda idrar testi yaptiginda negatif gorenler var :) iyi dusun iyi olsun...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde yarin test gunum... Umarim pozitiflerimiz olur, olmazsa yilmak yok yola devam. Maddi manevi gucunuz olsun yeter ki.

Kacinci deneme va bilmiyorum ama bunca zaman okudukşarimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim;

İdrar testi pozitifse kanda da kesin pozitif. Ama idrarda negatif ise kanda pozitif olma ihtimali hep var. İdrar testinin sadece pozitif sonucu kesin olan. Kan testinde 100 uzerinde hamilelik degeri alip sonrasinda idrar testi yaptiginda negatif gorenler var :)

bnm ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadan igneleri kullanim asamasinin 9 . Gununde tedavim durdurulmustu. . Sebebi yumurta gelismemesiydi. Ama burda yumurtalar da gelişti transfrmde oldu. Bi de hiperoskopi oldum rahim de sekil bozuklugu varmis.. neyse dort yilin ardindan bugunlere geldim:))
Icime su serpildi su an. Hemen doktoru aradim bana git kan testi yaptr dedi. Gittim yaptm geldim simdi aksama cikicak sonuc bakalim deger kac? Çok heyecanliyim

Inşallah seninde sonucun guzel çıkar canim

İdrar testi pozitifse kanda da kesin pozitif. Ama idrarda negatif ise kanda pozitif olma ihtimali hep var. İdrar testinin sadece pozitif sonucu kesin olan. Kan testinde 100 uzerinde hamilelik degeri alip sonrasinda idrar testi yaptiginda negatif gorenler var :)

bnm ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadan igneleri kullanim asamasinin 9 . Gununde tedavim durdurulmustu. . Sebebi yumurta gelismemesiydi. Ama burda yumurtalar da gelişti transfrmde oldu. Bi de hiperoskopi oldum rahim de sekil bozuklugu varmis.. neyse dort yilin ardindan bugunlere geldim:))
Icime su serpildi su an. Hemen doktoru aradim bana git kan testi yaptr dedi. Gittim yaptm geldim simdi aksama cikicak sonuc bakalim deger kac? Çok heyecanliyim

Inşallah seninde sonucun guzel çıkar canim
Arkadasim merhaba sonucun ne oldu.hamile kaldjnmi

Back
X