Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya.. hep okudum yazdıklarınızı ama bisey yazamadim. Bana da normal yolla.hamile kalamayacagim soyledndiginde sanki tek cocugu olamayan benmisim gibi hissetmistim. Sonra arastira arastira yalniz olmadığımı anladim.. cok sey denedik igneler operasyonlar derken tam son asamada tedavim durdurulmustu. Dunyam yikildi ve bana son asama da kilo ver dendi yasim 25 ti boyum 1.70 ti ve 80 kiloydum. Bakildiginda gobegim bile yok aslinda goze batan bi kilom da yok ama yinede kilo vermek icim ugrastim. Ama olmadi psikolojim bozuldugundan verecegime bes kilo daha aldim.. zaman gecmedi en son Bahçeci umut tup bebek merkezine tavsiye uzerine gittim.. doktorum ulun bey. Cok memnun kaldim ve bana kilomum problem olmadığını soyledi tedavi baslandi. Su an transfer sonrasi 12 günüm. . Yarin gebelik testi yaptirmm gerek. Ama ben dayanamadim bgn idrar tahlili yaptm. Sonuc negatif; ( acaba yanlis mi arkadslar yarn sonuc degisir mi lütfen cvp yazin col uzgunum su an; ( umutlanmalimiyim