Arkadasim merhaba sonucun ne oldu.hamile kaldjnmiBenimde yarin test gunum... Umarim pozitiflerimiz olur, olmazsa yilmak yok yola devam. Maddi manevi gucunuz olsun yeter ki.
Kacinci deneme va bilmiyorum ama bunca zaman okudukşarimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim;
İdrar testi pozitifse kanda da kesin pozitif. Ama idrarda negatif ise kanda pozitif olma ihtimali hep var. İdrar testinin sadece pozitif sonucu kesin olan. Kan testinde 100 uzerinde hamilelik degeri alip sonrasinda idrar testi yaptiginda negatif gorenler var :)
bnm ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadan igneleri kullanim asamasinin 9 . Gununde tedavim durdurulmustu. . Sebebi yumurta gelismemesiydi. Ama burda yumurtalar da gelişti transfrmde oldu. Bi de hiperoskopi oldum rahim de sekil bozuklugu varmis.. neyse dort yilin ardindan bugunlere geldim:))
Icime su serpildi su an. Hemen doktoru aradim bana git kan testi yaptr dedi. Gittim yaptm geldim simdi aksama cikicak sonuc bakalim deger kac? Çok heyecanliyim
Inşallah seninde sonucun guzel çıkar canim
Evet hamile kaldım. Herşey çok güzel giderken 7buçk haftada düşük yaptım o gün bugundür deneme ypmadık' şifremi bile unutmuşum bugun hatırladımArkadasim merhaba sonucun ne oldu.hamile kaldjnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?