• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygularım karmakarışık bi bakın ltfn..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
selamlar arkadaşlar. bikaç gün önce yazmıştım sevgilim, bi kız arkadaşıyla kolkola foto çekilmişti, o normal dururken kız (benim kızdığımı bile bile) gidip koluna girince bu da bişi diyememiş falan. neyse ben o sinirle internette bişiler yazdım, bi iki saat sonra da sildim. kız da bikaç gün sonra masum bi ifadeyle gidip sevgilime beni şikayet etmiş ama sanki yeni haberi olmuş, hatta başkasından duymuş gibi söylemiş ki bu imkansız o kişilerle arkadaş deilim. ne kadar söylesem de sevgilim ısrarla ona inanıyo. o gün kız gidip bana cevaben bişiler yazmış ve sevgilim onu savundu bana :14: sen başlattın diyo. halbuki o kız sürekli samimi tavırlar içine girio, ben de ona kızıyorum. asıl kızdığım şey bu kız bana laf söyleme cürettine nerden varıyo, buna o cesareti kim veriyo? sevgilimden yüz buluyo ki yazabiliyo. yoksa onun tepkisinden çekinse yapamaz. bu kişiyle hala arkadaş (ben istemesem de) ben haksız canavar oldum. öyle dedi bana :14: bi de gelmiş senle evlenemem böyle yaparsan diyo. bunların dışında o gün çok kırıldım. mezhep farkımız var ama inançlı biriyimdir. ben dedim ki o kızı Allah a havale ediyorum başka bişi demiyorum, sevgilimin sözüne bakın: sen önce abdest al! yani ibadetimi tam yapmıyosam bundan kime ne ki ama o benim duamın bile kabul olmayacağını ima eder gibi konuştu.. 1.5 sene ve onca paylaşımdan sonra artık onla evlenemem diye düşünüyorum :14: halbuki yaza ailemle tanışacaktıı :14: dünya kadar borcu var, maddi manevi destek oluyorum, beni sadece yoruyosun diyo :14: hiçbirini görmüyo. o an nevrim döndü ayrılalım dicektim ama o kızlar çok mutlu olur eminim. bunu istemedim :43: zamana bıraktım ama içimden çok şey koptu gitti. bişiler yazın ben haksız mıyım??

Canim,seninde dedigin gibi malesf görmyüor senin yaptiklarini..

cok ama cok af edersinde ne bicim terbiyesiz bir sey sana önce abdest al demesi:47:

o kadar cok iyi ise kendisi yani mükemel ise önce sana deger vermeyi ögrensin baskalarina karsi...kimseyi ilgilendirmeyen bir konudur dini düsüncen ve kimin icinde ne sekil bir iman veya sevaplari oldugunu kimse bilemez!

Ah be canim eger ki ayrilamam diyorsan,o zaman ya biraz geri cekeceksin kendini ciddi bir konusmadan sonra,yada sen bilirsin tabiki ama malesef ayrilmak...

cünkü koluna bir kizin girip resim cekmesi normal ise ona göre cok ayip ediyor....

saol yarımelma.cım.. ben ki dini insanın içinde yaşanır diye kabul ederim, herkese hoşgörüm vardır. sevgilim başta böyle deildi. mezhep falan önemli değil derdi ama ailevi sorunlar yaşadı, ailesine kenetlendi ve onlar da çokk uclarda yaşıyolar. zamanla değişti onlar gibi olmaya başladı, kendini çok inançlı görüyo, beni cehennemlik..

beni ailem de kendi halinde hoşgörülü insanlardır. hem bana değer vermeyen hem inançlarına laf eden birini onlarla tanıştırmaya utanırım :14: kararsızım ama dediğn gibi zamana bıraktım şuanlık ama..

üzülme lütfen üzülmemeye calis canim benim

bak sana cani gönülden diyorum
rahat olmaya calis,icini ferrah tut..:54:

canim kac yasinda erkek arkasain?

Ben olsam o sözden sonra tamamen silerdim onu.
Benim kaşımı gözümü herşeyimi eleştirsin ama inançlarıma laf söylemek kimsenin haddine değil.
Kendisinin süper ibadet ettiğini hiç sanmıyorum
yol ver gitsin koruduğu bayana.

3. şahısları 2 kişilik ilişkilerde gereğinden fazla anlam yükleyip ilişkiyi öte atmak hoş değil:19:

Ne demek ona inandı sana inanmadı,sen o kızdan ve haraketlerinden hoşlanmamana rağmen ısrarla o kızla olan laubali davranışlarını sürdürdü.

Öncelik ilişkiniz olmalı...o,bu,şu değil

Sevgilin bunu hala idrak edemememiş yada bu işi inada bindirmiş

Ama yaptığı hiç hoş değil!

bence de bu işi fazla uzatma zaten.eger kazayla evlenırsen bıle emin ol cok cok mutsuz olursun.bu zamana bırakma ısı uzatmaları oynamaktır.bence otur bır guzel dusun.senın mutlulugun huzurunmu yoksa omu.

Ya nasıl başka bir kızı sana savunur yaaa
Başlarım öyle adama.
Onla devam etsin bundan sonra yoluna o zaman.
Ayrıca çok saygısız

26 yaşında canım. kızlar çok saolun yorumlar için.. başka kimseye anlatamıyorum. walla kız arkadaşlarıyla tanıştım da ortak bişiler de yaptık ama sevmedim, çok laubaliler. olmuyo adam bana inanmıyo. hep onlar melek, ben fesat oldum. tamam duygusal bişiler olduğunu sanmam ama davranışları rahatsız ediyo.

bilmiyorum.. sanırım dediğiniz gibi ilişkiye öncelik vermiyo. zaten öncelikleri farklı, off onları da anlatsam iyice topa tutarsınız beni. ben bile şuan salak mıyım diyorum :( ama çalıştığımız ve yaşadığımız yerler çook yakın. o kızlar zaten işten arkadaşı. şimdi ayrılsam hep görcem onları haber alcam:( benim iş yerimde de onların arkadaşları var. bu ayrılığa sevincek o kadar çok gereksiz insan olur ki :(

1.5 yıl oldu.. ama bu saçma olaylar 5-6 aydır ortaya çıktı..

Bence sevgiliniz sizinle ipleri koparmayı çoktan göze almış. Karşındakinin inancını eleştirmek, cehennemlik olmakla suçlamak ne demek? Üstelik sevdiği insana nasıl söyler ya da ima eder bunları? Evlenip aynı eve girdikten sonra, inanç konusunda yaşayabileceğiniz sorunları düşünemiyorum bile...

Ayrıca, "böyle yaparsan seninle evlenemem" demesi en hafif ifadeyle benim için ilişkiyi bitirme nedeni olurdu. Başkaları için, üstelik sizin haklı olduğunuz bir konuda sizi haksız görüp, size değil o başkalarına inanıp bir de üstüne böyle yaparsan seninle evlenmem diye tehdit etmesi ciddi bir sorun bana kalırsa. O kız sevgilinizden o kadar yüz bulduğuna göre, sizin bilmediğiniz daha neler geçmiştir ya da geçecektir aralarında kimbilir.

Bırakın inceldiği yerden kopsun. Ayrılırsa da ayrılsın. O kız olmasa bile, en basitinden inanç nedeniyle ileride sorun yaşayacaksınız belli ki bu şekilde...

Son düzenleme:
haklısınız galiba. inanç konusunda problem yaşayabiliriz. ama haksızlık bana da, 1 sene boyunca böyle deildi hep farklı gösterdi kendini. ben onu farklı tanıdım sonra değişti. annem değişir demişti de inanmamıştım:( belki de o da dediğiniz gibi ayrılmak istiyo da, söyleyemiyo. bu kadar kötü davranmaz dimi yani.. bana da yazık ama yaa, neler yaptım ona bilseniz.. annesi ölüm döşeğindeyken bile koşa koşa yanına geldim günlerce.. kendimden kıstım ona borç verdim vs, hak etmedim ben bunları.. :14::14:

Back
X