• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygularıma hakim olamama sorunsalı

MortalResistance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
124
62
98
şimdi söyle benim erkek arkadasım çalışıyor gündüzleri 18.30 a kadar mesajlaşıyoruz falan arada sırada arıyor zaman buldukça , sahura kadar da oturuyoruz muhabbet ediyoruz falan neyse bazen böyle aşırı saçma kıskançlıklar yapıyor ya da hevesimi kursagımda bırakıyor uzun sürmüyor geçiyor .. aslında ponçik bir beydir kendisi , düşüncelidir, sürprizler yapar özler, arar sorar neyse bazen böyle hevesimi kaçırınca dikine gidesim geliyor mesela suan izinde çok uykusu var buna rağmen benle konuşup ilgilenmek istiyor normal de sahurdan sonra uyumam ama demin moralimi bozdu uyucam dedim onun da morali bozuldu tabi ilgilenemedim diye düşünüyor :kızgın: Aslında sorun bende onda değil yani söylemek istediğim şey böyle bazen ufak şeylerden de olsa moralimi bozunca tersine gidesim geliyor buna bir türlü çare bulamıyorum .. o an kendi kendime şey diyorum “ zaten bir kaç saate unutucam takma “ gibisinden ama yapamıyorum buldum gül gibi adamı hâlâ bir triplerdeyim bir de bu hafta regl oldum hormonlarla beraber iyice saçmalıyorum .. gerçekten çok seviyorum bende ilgilenmek istiyorum ama işte şu dikine gidip tersleme işine çare bulamıyorum bunun nasıl üstesinden gelicem :KK43:

Bir susar iki susar üçüncü de zaten arasanda bulamazsin. Iliski güzel giderken ve sen bunun farkindayken bu şımarıklık neden? Illa kiymetini anlaman icin kaybetmen mi gerek!!

Söyleyin ona fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Sabahtan akşama, akşamdan sahura çok konuşup mesajlaşmaktan birbirinize sarıyorsunuz bence.
Az ve öz konuşun.
Zaten çok sık mesajlaşmıyoruz işteyken tek tük yazıyor eve gelince iftar zamanı falan sofraydı yemekti hazırlık yaparken yazmıyorum o da dışarı çıkıyor o süre de öyle yani

Back
X