- 29 Temmuz 2016
- 30
- 10
- 3
Karmaşık duygular içerisindeyim. Psikolojim allak bullak. bundan 6 ay önce çok stresli günler geçirdim. moralim hep bozuktu, fazlasıyla kilo kaybı yaşadım. Hep tedirgin gezdim. ileri dönük çok büyük planlarım var. hayallerimin peşinden koşmayı çok istiyorum. ama artık bende ne azim, ne irade, ne de sabır bıraktılar. bütün kişiliğimi yitirdim. önceden tuttuğunu koparan, her şeye göğüs geren, hayatı dolu dolu yaşayan biriydim. Şimdi ise çok yorgunum evden dışarı adım atmıyorum. hep uyku. sınavlarım yaklaştı. bende tık yok. kitap çok okuyan biriydim kitapta okumuyorum artık. sadece uyumak istiyorum. ama bir taraftanda tekrardan bir şeyler başarmak, özel biri haline dönmek istiyorum. mesela biriyle bir konuşma gerçekleştireceğim. hayallerden, ideallerden bahsediliyor. halbuki benim çok var. O kişiye de sohbette bahsetsem bile moralim bozuluyor sonra. hiç bir şey yapmıyorum diye. bir şeye hiç odaklanamıyorum. kafamda kırk tane tilki dönüyor hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor. Yaşadığım yerden hiç memnun değilim. dostlarıma, akrabalarıma karşı çok kırgınım. Hepsinden soğudum. Artık gücümü, irademi, geri kazanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. her şeyi sil baştan bambaşka biri olmak, ve kimsenin canımı acıtmasına izin vermek istemiyorum. Kadınlar Kulübü üyeleri olarak sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. sizleri çok çok öpüyorum :)