Duygularımda Dengesizlik Yaşıyorum

Karmaşık duygular içerisindeyim. Psikolojim allak bullak. bundan 6 ay önce çok stresli günler geçirdim. moralim hep bozuktu, fazlasıyla kilo kaybı yaşadım. Hep tedirgin gezdim. ileri dönük çok büyük planlarım var. hayallerimin peşinden koşmayı çok istiyorum. ama artık bende ne azim, ne irade, ne de sabır bıraktılar. bütün kişiliğimi yitirdim. önceden tuttuğunu koparan, her şeye göğüs geren, hayatı dolu dolu yaşayan biriydim. Şimdi ise çok yorgunum evden dışarı adım atmıyorum. hep uyku. sınavlarım yaklaştı. bende tık yok. kitap çok okuyan biriydim kitapta okumuyorum artık. sadece uyumak istiyorum. ama bir taraftanda tekrardan bir şeyler başarmak, özel biri haline dönmek istiyorum. mesela biriyle bir konuşma gerçekleştireceğim. hayallerden, ideallerden bahsediliyor. halbuki benim çok var. O kişiye de sohbette bahsetsem bile moralim bozuluyor sonra. hiç bir şey yapmıyorum diye. bir şeye hiç odaklanamıyorum. kafamda kırk tane tilki dönüyor hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor. Yaşadığım yerden hiç memnun değilim. dostlarıma, akrabalarıma karşı çok kırgınım. Hepsinden soğudum. Artık gücümü, irademi, geri kazanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. her şeyi sil baştan bambaşka biri olmak, ve kimsenin canımı acıtmasına izin vermek istemiyorum. Kadınlar Kulübü üyeleri olarak sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. sizleri çok çok öpüyorum :)
fazlası var eksiği yok. birebir aynı durumdayız. tüm hevesimi kaybettim. kendime olan nefretim kaldı sadece.
çözüm bulabilirseniz ben de istiyorum

fazlası var eksiği yok. birebir aynı durumdayız. tüm hevesimi kaybettim. kendime olan nefretim kaldı sadece.
çözüm bulabilirseniz ben de istiyorum
sorma ben aklıma gelenleri yazdım. daha çok şey var nerden başlayıp anlatcağımı bilmiyorum işte. böyle nefesim daralıyo. herşey üstüme üstüme geliyo. inşallah sende kendi derdine bir çözüm bulursun. bana yazılanları oku sağolsun arkadaşlar tavsiyelerini yazdılar. kitap önerdiler mesela. bak bi onlara canım benım

sorma ben aklıma gelenleri yazdım. daha çok şey var nerden başlayıp anlatcağımı bilmiyorum işte. böyle nefesim daralıyo. herşey üstüme üstüme geliyo. inşallah sende kendi derdine bir çözüm bulursun. bana yazılanları oku sağolsun arkadaşlar tavsiyelerini yazdılar. kitap önerdiler mesela. bak bi onlara canım benım
destek olmaya çalışmışlar ama benimki biraz daha ağır... önceden hep ağlardım mesela ben de. artık ağlayamıyorum. terapi de aldım ilaç da kullandım. tam faydası olmadı, sadece biraz daha iyiyim. ama hala üzülünce çok üzülüyorum. çöküyorum.
süreci uzattıkça böyle oluyor sanırım.. bir an önce çözmeye bakın yani... :KK200::KK200:

destek olmaya çalışmışlar ama benimki biraz daha ağır... önceden hep ağlardım mesela ben de. artık ağlayamıyorum. terapi de aldım ilaç da kullandım. tam faydası olmadı, sadece biraz daha iyiyim. ama hala üzülünce çok üzülüyorum. çöküyorum.
süreci uzattıkça böyle oluyor sanırım.. bir an önce çözmeye bakın yani... :KK200::KK200:
canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama ben uzman bir kişiden yardım almadım. kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. işe yarıyorda ama sonra yine bi sıkıntı çıkıyo yine moralimi bozuyolar herşey başa dönüyo. aslında benim yaşadığım şehirden ayrılmama bir sene var burdan ayrılsam herşey düzelcek ama şu bir sene içinde nasıl yoğınlaşcağımı bilmiyorum. nak tahminimce sende insanlar yüzünden bu durumdasın. sana tavsiyem gereksiz insanları hayatından silmen kafan dah arahat olur. birde çok çok dua et. insan dua edince gerçekten rahatlıyo. bide ben düşünüyorumda hiç dışarı çıkmadığımdan gezme nedir bilmediğimden bu kafam çok dolu çık dışarı gez nerede huzurlu hissediyorsun oraya git. ben sana bunları diyorum ama kendime hiç birşey yapamıyorum terzi kendi söküğünü gerçekten dikemiyormuş. :)

Back
X