• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygularimdan emin olamiyorum

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
36
kizlar uzun zaman sonra yeni iliskiye basladim.
Karsimdaki benimle ayni egitim almis, gayet düzgün ve ilgili bir kisi. Cok iyimser, beni kirmamaya özen gösterir, genelde ne istiyosam
ona göre sekilendirir gidecegimiz yerleri. Beni gercekten sevdigini düsünüyorum. simdi sorunuma gelince:

Genelde iyi zaman geciriyoruz, gayetde ciddi niyetli. Ama onda sevmedigim yanlar var, mesela giyim tarzini sevmiyorum. Böyle üstüne hic özen vermez. Mesela gecen bulusmada tshirt üzerine yag lekesi vardi. Hani yikanmis ama cikmamis gibi. Ondan sonraki bulusmada pantolonun fermuari acikdi. Daha ben söylemeden kendi fark edip kapadi.
Tabi olabilir insanlik hali. Ama beni nedense cok rahatsiz etti ? Olayi abartim mi biraz?
Böyle biraz kafasi karisik, sakarlik da var.
Bilmiyorum kizlar yargilamayin lütfen.

Valla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.

Bence eleman yakisikli mi, yuzu guzel mi o potansiyel onemli. Mesela bakin Victoria Beckham'a lik evlendiklerinde David B. gayet yagli sacli, avare bir cocuktu. Victoria B. giydirince manken oluverdi. Bence hammaddeye bak. Giyim kusam degisebilen bir sey, Beymen'e goturur gomlek, kravat, takim elbise alirsin olur biter.

Valla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.

Bence eleman yakisikli mi, yuzu guzel mi o potansiyel onemli. Mesela bakin Victoria Beckham'a lik evlendiklerinde David B. gayet yagli sacli, avare bir cocuktu. Victoria B. giydirince manken oluverdi. Bence hammaddeye bak. Giyim kusam degisebilen bir sey, Beymen'e goturur gomlek, kravat, takim elbise alirsin olur biter.
Evet evde herkes kendi Beckham' ını yapsın

Bi david beckham olamaz ama normal bir tipi var

Haklisin. Benimki iyi giyiniyor [du]. Eminönünden don ve atlet aldim Mr. Armaniye şuanda tipik türk erkeği gibi... :)

Back
X