• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygularimdan emin olamiyorum

Mesela pantolon altina spor ayakkabi (converse) ama coraplari görülcek sekilde pantolon kisa. Veya bi hafta giydigi gömlegi iki üc hafta sonra tekrar giyiyor.
E uyar kibarca
Aa ayakkabıların güzel ama mesela bununla bu çorap değil de babet çorabı giyersen daha uyumlu olur diyebilirsin
Benimde dolabımda bluzlarım vardır en çok rahat ettiklerimi daha sık giyerim
Çok sık da alışveriş yapmam gereksiz israf etmem yani
Sen bir giydiğini bir daha giymiyor olabilirsin oda senin karakterin
Sen bu kişiye sevgi duymuyorsun bence
Sadece onun ilgisi sevgisi hoşuna gidiyor.
Bırak adam yolunu bulsun
Seninle üzülecek gibi

E uyar kibarca
Aa ayakkabıların güzel ama mesela bununla bu çorap değil de babet çorabı giyersen daha uyumlu olur diyebilirsin
Benimde dolabımda bluzlarım vardır en çok rahat ettiklerimi daha sık giyerim
Çok sık da alışveriş yapmam gereksiz israf etmem yani
Sen bir giydiğini bir daha giymiyor olabilirsin oda senin karakterin
Sen bu kişiye sevgi duymuyorsun bence
Sadece onun ilgisi sevgisi hoşuna gidiyor.
Bırak adam yolunu bulsun
Seninle üzülecek gibi

Hayir sadece ona giderkn özeniyorum degisik sey giymeye calisiyorum dus edip parfum kullaniyorum hosuna gideyim diye. Tabi oda dus ediyodur ama giyinime okdr özen göstermiyor

Genel olarak nasıldı? Bir leke gözünden kaçmış olabilir ama baştan aşağı özensiz ise ben de sogurdum. Mesela yağlı saçlar, ter kokulu ,lekeli bir tshirt falan beni iterdi. Ama genel olarak bakımlı ise, duşunu almış ,güzel kokular sıkmış kendine dikkat ederek gelmişse ufak bir lekeden sogumazdim.

Kıyafet olayı her şekilde halledilir. Beraber gider tarzını oluşturuverirsiniz, paraya bakar :KK59:
Ama fermuar olayı önemli, dikkat etmesi gerekli. Huyunu falan beğendiysen kafandaki şekle büründürmen kolay. Bu devirde düzgün adam çıkmıyo insanın karşısına.
Biz kadınlarız o buluşurken dikkat et, temiz ol, güzel giyin falan filan... Erkekler rahat, umursamaz. Sinir oluyorum böylelerine

Öncelikle bi erkekte özellikle aradığınız kriterleri bir kağıda yazın mesela cimri mi annesine düşkün mu eğitim seviyesi, kişisel bakımda var tabi eğlence ve sosyal hayatı gibi sonra bu olmazsa olmazları onunla kıyaslayın tam tanımanız ve karar vermeniz zaman alıcak tabi hemen elemeyin :)

Bence bir sure gozlemleyin .Devam eden bir durumsa onu kirmadan konusursunuz.Sonucta hayatinizi bir omur devam ettirmeyi dusundugunuz birisi.Herseyi konusabilmek lazim diye dusunuyorum..Hallolmayacak birsey degil bence.

Size hayran hayran bakan seven birinin tshirtindeki yağ lekesini de görmeyiverin. Bence bahaneleriniz saçma, bu sebepten elerseniz üzülürsünüz

Valla benim eşimde özensiz giyiniyordu ilişkinin başlarında. Umrunda değildir onun kıyafet falan. Ben öyle aşıkmışım ki hiç görmemişim bunları. Zamanla fark ettim, güzelce uyardım değiştirdik yavaş yavaş. Siz böyle ufak şeylere takılıyorsanız duygularınız çokta yoğun değil belli. Salın adamı gitsin. İkinizde gönlünüze göre bulursunuz umarım.

Genel olarak nasıldı? Bir leke gözünden kaçmış olabilir ama baştan aşağı özensiz ise ben de sogurdum. Mesela yağlı saçlar, ter kokulu ,lekeli bir tshirt falan beni iterdi. Ama genel olarak bakımlı ise, duşunu almış ,güzel kokular sıkmış kendine dikkat ederek gelmişse ufak bir lekeden sogumazdim.

Hayir öyle ter filan durumu yok :)

Kıyafet olayı her şekilde halledilir. Beraber gider tarzını oluşturuverirsiniz, paraya bakar :KK59:
Ama fermuar olayı önemli, dikkat etmesi gerekli. Huyunu falan beğendiysen kafandaki şekle büründürmen kolay. Bu devirde düzgün adam çıkmıyo insanın karşısına.
Biz kadınlarız o buluşurken dikkat et, temiz ol, güzel giyin falan filan... Erkekler rahat, umursamaz. Sinir oluyorum böylelerine

Cok sey de beklemiyoruz aslinda ama özen vermiyor iste

Back
X