Ay gercekten mi ozaman bu fazladan duygu patlaması normal bende de.Bende eşimin saçı sakalı kirarmis diye acıyıp aglamistim.hamileymisim megee
Hamilelik...Çogunuza çocukça gelicek bir şey yaşıyorum. Özetle İstanbul da oturuyorum esım 2 günlüğüne Erzurum a gidiyor. İlk kez bukadar uzak yere gidicek ve ayrı kalıcaz. 20 yıldır gitmemiş Erzuruma eskı okul mevzuları için gidicek neyse. Ben 5.5 aylık hamileyim ve 8 yasında kızım var. Derdime gelince içim durmuyor sürekli ağlıyorum sanki kötü bişey olacak gibi hormonlar iş başında . Kış kar vardır diye. Abartma diyebilirsiniz tutamıyorum kendimi hıçkıra hıçkıra aglıyorum neredeyse hasta olucam. Hamılelıkte duygu kontrolü bukadar zormu herseye bukadar buyuk tepkı vermek evham normalmı.
İlginiz için teşekkürler. İlk defa olunca yardımı hemcinslerim den almak,destek için buraya yazdım. Tekrarlayan bısey söz konusu olduğunda elbette psikolojik yardım düşünürüm. Bebeğime zarar verdiğimi düşünmüyorum. Umarım siz gebelik geçirdiğiniz de daha kontrollü ve daha iyi olursunuz iyi günler.Yazık karnındaki çocuğa! Bence yardım almalısın..
Ne güldüm ama :))) üç gebelik geçirdim . Birinde babam kanser hastasıydı ..karnımda taşıdığım can ,ben ne yaşarsam benimle birlikte yaşıyordu fakat ben bu kadar küçük şeyleri dert edip şımarıklık edemiyordum .çünkü biz bebeğimle ameliyathane kapısı önünde dedesine sağlıklı bir şekilde kavuşmanın hayalini kurup ,haklı üzüntüsünü yaşıyorduk genelde ..İlginiz için teşekkürler. İlk defa olunca yardımı hemcinslerim den almak,destek için buraya yazdım. Tekrarlayan bısey söz konusu olduğunda elbette psikolojik yardım düşünürüm. Bebeğime zarar verdiğimi düşünmüyorum. Umarım siz gebelik geçirdiğiniz de daha kontrollü ve daha iyi olursunuz iyi günler.
her insanın bedeni birbirinden farkldıır. başka bir insanı elinde olmadan hissettikleri yüzünden şımarık olmakla suçlamanız tuhaf.Ne güldüm ama :))) üç gebelik geçirdim . Birinde babam kanser hastasıydı ..karnımda taşıdığım can ,ben ne yaşarsam benimle birlikte yaşıyordu fakat ben bu kadar küçük şeyleri dert edip şımarıklık edemiyordum .çünkü biz bebeğimle ameliyathane kapısı önünde dedesine sağlıklı bir şekilde kavuşmanın hayalini kurup ,haklı üzüntüsünü yaşıyorduk genelde ..
Ayrıca ben sana kötü birşey demedim ki ..herşeyden etkilenir o çocuk, belli ki kendine engel olamıyorsun, engel olacak birinden al da yavruyu üzme yok yere dedim yani ,nedir ?
Peki !her insanın bedeni birbirinden farkldıır. başka bir insanı elinde olmadan hissettikleri yüzünden şımarık olmakla suçlamanız tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?