Duygularımı özetleyen bir mektup yazıp gönderdim

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
İyi geceler arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım vardı. Aynı işyerinde çalıştık. Son iki yıldır farklı şehirlerdeyiz.hiç görüşmedik.
Bundan 6 yıl önce tanıştık. İlk yıl çok iyi iki arkadaş olmuştuk. Sonraki yıl ben doğum yaptım. İzinden sonra başlayınca çalışma koşullarımla ilgili yönetimden talep ettiğim bazı haklı isteklerim sebebiyle sorun yaşadık onunla. Benimle ilgisi olmayan bir bölümdeydi ama beni desteklememişti. Sonra küs gibi hiç görüşmedik. Her gün üzülmüştüm olanlara. Sonuçta benim istediğim hakkım olan koşullar da çalıştım.ama biz hiç konuşmadık. Sonra onun da çocuğu oldu. Eski samimiyeti kurmadan resmi olarak selamlaştık vs. Aradan nerdeyse uç yıl geçti hiç görüşmeyeli. İçimdeki tün herşeyi özetleyen bir mektup yazdım az önce. O zamanki isteğimin haklı olduğunu belirttim yine. Hâlâ aynı düşüncede oldugumu yazdım, ancak Onun tavrını o zaman yanlış bulsam da şimdi onun açısından bakınca doğru olabileceğini belirterek özür diledim. İyi dileklerde bulunup sonlandırdım mektubumu. Ne cevap verecek veya verecek mi bilemiyorum. Ama yazdım , içinden attım, rahatladım sanki..

Gereksiz olmuş bence sen haklarını istiyorsun diye sana trip atan araya mesafeler sokabilen biri sana ne fayda sağlar

Vefalı birisiniz ne güzel. Bir ara çok yakın olduğum çok güvendiğim biri vardı. Bir sebepten çıkardım hayatımdan. Bazen hala rüyalarıma girer. Düşününce içim acır... Bende aynısını yapmalıyım.

Ben de merak ettim. Henüz görmedi ama. Sanırım gelen kutusuna düştü. Ama müthiş bir rahatlama oldu. İlk defa bu gün saat 10a kadar uyumuşum.

Keske gondermeseymissiniz ama yapicak bisey yok. Hayirlisi.
Bilemiyorum belki
Aslında haklıydım. Üzülen kurulan bendim. Ama duygularımı tekrar dile getiren bir mesaj yazmış oldum
Bi beklentim yok. Ayrı sehirlerdeyiz. Eskisi gibi olmak gibi bi amacım olamaz.zaten
Ama yine de yazmak iyi geldi. Rahatladım biraz

İyi geceler arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım vardı. Aynı işyerinde çalıştık. Son iki yıldır farklı şehirlerdeyiz.hiç görüşmedik.
Bundan 6 yıl önce tanıştık. İlk yıl çok iyi iki arkadaş olmuştuk. Sonraki yıl ben doğum yaptım. İzinden sonra başlayınca çalışma koşullarımla ilgili yönetimden talep ettiğim bazı haklı isteklerim sebebiyle sorun yaşadık onunla. Benimle ilgisi olmayan bir bölümdeydi ama beni desteklememişti. Sonra küs gibi hiç görüşmedik. Her gün üzülmüştüm olanlara. Sonuçta benim istediğim hakkım olan koşullar da çalıştım.ama biz hiç konuşmadık. Sonra onun da çocuğu oldu. Eski samimiyeti kurmadan resmi olarak selamlaştık vs. Aradan nerdeyse uç yıl geçti hiç görüşmeyeli. İçimdeki tün herşeyi özetleyen bir mektup yazdım az önce. O zamanki isteğimin haklı olduğunu belirttim yine. Hâlâ aynı düşüncede oldugumu yazdım, ancak Onun tavrını o zaman yanlış bulsam da şimdi onun açısından bakınca doğru olabileceğini belirterek özür diledim. İyi dileklerde bulunup sonlandırdım mektubumu. Ne cevap verecek veya verecek mi bilemiyorum. Ama yazdım , içinden attım, rahatladım sanki..
pardon yanlış konu..:D

iyi yapmışsın,duygularını aktarmak seni rahatlatır düzgün bir arkadaşsa gerçekten o da dönüş yapar sana:)
kusura bakma önceki mesaja benim hatlar gitti üşüttüm de bu ara ağız burun felç...

Vefalı birisiniz ne güzel. Bir ara çok yakın olduğum çok güvendiğim biri vardı. Bir sebepten çıkardım hayatımdan. Bazen hala rüyalarıma girer. Düşününce içim acır... Bende aynısını yapmalıyım.
Evet. Vefalı olmak gibi bi çabam yok ama çok baglıyımdır sevdiklerime. Üniden en çok sayıda sınıf arkadaşıyla hala görüşüp buluşan benim sanırım. Oda arkadaşlarım, ev arkafaşlarımla hala yakınız dostluk olarak..Lise arkadaşlarımızla hala buluşur, yemeğe, tatile gideriz. Eşim ortaokuldan sınıf arkadaşım mesela. Araya şehirler yıllar girse de hepsi benim için çok degerli.Güvendiğim, sevdiğim Arkadaşlarımla irtibatı devamlı tutmak olmazsa olmazım. Mutluyum böyle

Back
X