Duygularımın önüne geçemiyorum

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
37
Ankara
arklar merhabalar...

sizinle paylaşmak istedğim bir konu var.şöyle ki ben bir ay öncesinde face e üye oldum arklarımın yoğun ısrarı nedeniyle nettle zaten çok aram yoktur ki faceden falanda hoşlanmazdım neyse ben üye oldum hatta ark üye yaptı :))sonra arklarımı falan ekledim derken ben face alıştım bir sayfaya üye oldum yorum falan yapıyorum neyse ordan biriyle tanıştım kii ben netten buğüne kadar kimseyle konuşmadım hep önyargılı oldum neteki kişilere karşı ama sanırım bu kişiden hoşlandım msj atmak msjnı beklemk çok hoşuma gidiyo 1 ay 10gün falan oluyo ama daha faceme falan eklemedim o çok ısrar ediyo lütfen ekle diyo olmaz seni yeteri kadar tanımıyorum face sonuçta özel bir ortam ailem çevrem hepsi orda diyorum benden zarar gelmez diyo aynı şey benim içinde geçerli ama ben seni eklmek istiyorum diyo bende biraz daha zmana bırakalım dedim .

gün geçtilçede ona karşı olan duygularım artıyo ama sonun olmadığınıda biliyorum bu arkdaşlığın bigün bir yerde biticek daha öteye geçemez onun içinde artık bitirmek istiyorum ama bir yandanda onunla msjlaşmak hoşuma gidiyoo napcam ben böyle yaaa:((((

bu dediğin hoşlanmak değilde onunla mesajlaşmak konuşmak iyi gelmiş sana.
eklesin paylaşımlarına fotolarına falan bakarsın daha iyi tanımış olursun ama çokta ümitlenme sonuçta sanal ortam. :44:

onunla ilerisini düşünmek için bi engelinmi var???
bence ekle daha yakından tanıma fırsatın olur...

bu dediğin hoşlanmak değilde onunla mesajlaşmak konuşmak iyi gelmiş sana.
eklesin paylaşımlarına fotolarına falan bakarsın daha iyi tanımış olursun ama çokta ümitlenme sonuçta sanal ortam. :44:

doğru diyosun canım zaten bende hep mesafemi koruyorum .mesala bigün çok düşüncelisn canım gibi bir msj attı dedimki ne oluyoruz canımlı cicimli konuşuyosun nerden geliyo bu samimiyet dedim:))özür diledi falan :))ama face eklesem bir adım daha atmış olucam dahada ileriye gitcek daha ileri gitmesinide istemiyorum ki benn

onunla ilerisini düşünmek için bi engelinmi var???
bence ekle daha yakından tanıma fırsatın olur...

hayır bir engelim yokta ailelere falan nasıl anlatcaz bu durumu benimkiler hayatta kabullenmezler haa kabullsenseler bile onunkiler kabullenir mi hem birde nett yaa ne biliyim kafam karışıtı baayaaa

ben pek mantıklı bulmuyorum böyle şeyleri.yıllarca tanıdığımız bildiğimiz insanlar bile bir garip çıkarken bu zamanda ben olsam ilgilenmem.daha çok kişi mesaj atar size merak etmeyin.bunu meslek haline getiren arkadaşlar var sanal alemde,kimi düşürürsem kar die bakılıyor duruma.ama yinede siz bilirsiniz tabi bu benim fikrim...:21:

kafanda tasarlamışsın zaten.. ''daha ileriye gitmesini istemiyorumki ben'' demişsin.. boşver o zaman.. sen onu eklersen(-ki sana ilgisi var,yada yakınlaşmaya çalışıyor) ; ne kadar muhabbette etsen,bi şekilde muhabbet hep dönüp dolaşıp aynı yere gelebilir..boşuna ümitlenmesin,durduğu yerde kalsın.. sende yok yere streese girmemiş olursun:34:

Sanal dünya büğülüdür sonra buluşma geçtiğinde hiç umduğun gibi değildir ayrıca senin gibi kaç kız ile yazışıyordur iyice bu konuda profesyonel olmuştur yazdıkların hangisi doğru? hangisi yalan ?bilemezsin fazlada kendini kaptırma

Nasıl güveneceksiniz ki. Bence onu eklemek ve onunla konuşmak kumar. Kötüsünü düşünürüm ben böyle durumlarda.
Sizin çevrenizde arkadaşlarınız yok mu. Ona bağlanma sebebiniz sadece duygusal yalnızlığınıdandır. Yoksa durup dururken mesajlara aşık olup bağlanılmaz ki

erkeklerin çok büyük çoğunluğu için facede bulunma sebebi cinsel tatmin içindir, arad öyle sapık mesajlar geliyorki insan çıldırıyor, öyle 1 kaç görüşmede canım diyen birisinin bunu bir tek sana yapmadığını anlayabilecek yaşta değilsin sanırım. Bıktım bu sanal ortamlardan, abazanlar, lezbiyen taklidi yapan erkeklerden, 10 dakikada bir video paylaşanlardan, her ayrıldığı için şiirler düzen, ayda iki sevgili değiştirenlerden..

hayır bir engelim yokta ailelere falan nasıl anlatcaz bu durumu benimkiler hayatta kabullenmezler haa kabullsenseler bile onunkiler kabullenir mi hem birde nett yaa ne biliyim kafam karışıtı baayaaa

ablam ve çok samimi iki arkadaşım nette tanıştıkları insnlarla evliler ve çok mutlular ..
oyüzden belki ben bu kadar normal karşıladım....
güven konusuna gelince hiçbir zaman garntisi yok....

ben pek mantıklı bulmuyorum böyle şeyleri.yıllarca tanıdığımız bildiğimiz insanlar bile bir garip çıkarken bu zamanda ben olsam ilgilenmem.daha çok kişi mesaj atar size merak etmeyin.bunu meslek haline getiren arkadaşlar var sanal alemde,kimi düşürürsem kar die bakılıyor duruma.ama yinede siz bilirsiniz tabi bu benim fikrim...:21:

banada bıundan 1 ay öncesine kadar böyle bişi anlatsalar kesinlikle karşı çıkardım .ama bakın siizde diyosunuzki yıllarca tanıdığımz bildiğimz insanlara güvenilmiyo haklısınız sanalda vardır mutlaka ama dürüst insanlarda vardır diye düşünüyorum .ama tabiki bana yazan biri başka kızlarada yazabilir yazmıyodur diye bişi diyemem bunun garantisini veremem maalesef:((

kafanda tasarlamışsın zaten.. ''daha ileriye gitmesini istemiyorumki ben'' demişsin.. boşver o zaman.. sen onu eklersen(-ki sana ilgisi var,yada yakınlaşmaya çalışıyor) ; ne kadar muhabbette etsen,bi şekilde muhabbet hep dönüp dolaşıp aynı yere gelebilir..boşuna ümitlenmesin,durduğu yerde kalsın.. sende yok yere streese girmemiş olursun:34:

evet daha ileri gitmesini istemiyorum benim onunla bir sonum olamaz diye düşünüyorum.hep acabalarm olur güven problemini aşamyız.ilerde mutsuz olucağıma şimdi olurum daha iyi

Sanal dünya büğülüdür sonra buluşma geçtiğinde hiç umduğun gibi değildir ayrıca senin gibi kaç kız ile yazışıyordur iyice bu konuda profesyonel olmuştur yazdıkların hangisi doğru? hangisi yalan ?bilemezsin fazlada kendini kaptırma

ben öyle duygularımla çok hareket eden biri değilim zaten.mantığım hep bir adım daha ileride olmuştur .hep dikkaet ederim neyi nekadar anlatcağımı bilirim .şuda var kendine güvenmezse face ne eklmez heralde ya da ne biliyim msn ister olur biter sanırım daha yakından tanımak istiyo

sanal ortamdaki arkadaslık gercek hayata dökülmedikçe bir sonu olmaz.sana tavsiyem gercekten tanımak istiyorsan dısarıda bir yerde görüş otur sohbet et ve tanımaya calış.gercekten o sanal ortamdaki kişi ile gercek hayatta gördüğün kişi senin istediğin kişimi?öncelikle bunu yapmalısın tatlım yoksa sanal olmaktan öteye gecemez bu arkadaslık.bir çıkmazın içinde kalır düşünmekten kendini üzersin..hadi bakalım belki hayatını değiştirecek bu insan denemeye değer diyorum..hadi kolay gelsinn.bişey sormak istersende burada olacağız biz kızlar yardım edriz sana:28:

Nasıl güveneceksiniz ki. Bence onu eklemek ve onunla konuşmak kumar. Kötüsünü düşünürüm ben böyle durumlarda.
Sizin çevrenizde arkadaşlarınız yok mu. Ona bağlanma sebebiniz sadece duygusal yalnızlığınıdandır. Yoksa durup dururken mesajlara aşık olup bağlanılmaz ki

canım ben çok küçük bir ilçede oturuyorum babamın görevi nedeyle ve çevremiz saylılı çok ark ortamında yok burda hepsi başka yerlerde onun için birazda face açtım ya:))ya garip bişi işte beğendim kendisini sohbeti samimi geldi öyle işte

erkeklerin çok büyük çoğunluğu için facede bulunma sebebi cinsel tatmin içindir, arad öyle sapık mesajlar geliyorki insan çıldırıyor, öyle 1 kaç görüşmede canım diyen birisinin bunu bir tek sana yapmadığını anlayabilecek yaşta değilsin sanırım. Bıktım bu sanal ortamlardan, abazanlar, lezbiyen taklidi yapan erkeklerden, 10 dakikada bir video paylaşanlardan, her ayrıldığı için şiirler düzen, ayda iki sevgili değiştirenlerden..

çok haklısn erkek milletine asla ne gerçekte ne sanalda güven olmaz bunu biliyorum .canım kelimeside lafın gelişi söylenmiş bişiydi sanırım onun dışında asla öyle başka erkekler gibi yalakalıkalrı falan olmadı .

[
ben öyle duygularımla çok hareket eden biri değilim zaten.mantığım hep bir adım daha ileride olmuştur .hep dikkaet ederim neyi nekadar anlatcağımı bilirim .şuda var kendine güvenmezse face ne eklmez heralde ya da ne biliyim msn ister olur biter sanırım daha yakından tanımak istiyo[/QUOTE]

tatlım dediğim gibi sen bunu gercekten istiyorsan normal hayat gecirmen gerek. sanal ortamda kalan arkadaslıklardan bende hoslanmıyorumm

ablam ve çok samimi iki arkadaşım nette tanıştıkları insnlarla evliler ve çok mutlular ..
oyüzden belki ben bu kadar normal karşıladım....
güven konusuna gelince hiçbir zaman garntisi yok....

yanii benimde bir arkdaşım vardı liseden beri görüyolardı çocukla 5 6 sene görüştüler aynı mahallenin çocuklarıydı ne oldu nişanlıyken çocuk bunu aldattı ya bence sanalı gerçeği bir insan heryerde insan bence nette hiç mi dürüst insan yok vardır mutlaka bide şu var ben mesala daha nerden olduğumu falan söylemedim hatta huysuzum inatçıyım sen en iyisi beni bırak ben senin için zaman kaybıyım dedim :))saçmala senin bana yazdığın sürece problem yok dedi:))

Eğer onunla tanışacaksanız ailenizin haberi olsun mutlaka. Ve bundan o kişiye de bahsedin. Ailenizin fikrini aldıktan sonra kabul edeceğinizi
Ben ağzı çok laf yapan erkeklerden korkarım. Bu da öyle ki, hiç görmeden tanımadan sizi bu kadar etkilemiş

1 ay 10 gün demişsin tatalım bence çok kısa bir süre. Görüşmek istiyorsan biraz daha zaman ver iyice tanı ondan sonra samimiyet kur derim. Ama aklını kurcalayan bir şeyler varsa , sadece sohbet için arkadaşlık ediyorsan, temkinli olmakta fayda var. Zaten görüşmek istemiyorsan uzatmanın bir anlamı yok. Sadece sohbet içinse, çok insan çıkar daha karşına dert etme derim..:55:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Eğer onunla tanışacaksanız ailenizin haberi olsun mutlaka. Ve bundan o kişiye de bahsedin. Ailenizin fikrini aldıktan sonra kabul edeceğinizi
Ben ağzı çok laf yapan erkeklerden korkarım. Bu da öyle ki, hiç görmeden tanımadan sizi bu kadar etkilemiş

doğrusu söylüyosun canım da bizimkiler asla kabullenmez.zaten bu arkdaşlığın sonu yok bana göre dediğim gibi ben sadece zman geçiriyorum sohbeti samimi geldi ee kendisinide biraz beğendim açıkcası öyle yanii

Back
X