Duygularınızla oynamış birine napardınız?..

angelatwo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
151
0
96
Isparta
Selamlar herkese..
Bundan tam 4 yıl önce lise 2deyken bi çocuk sevmiştim.. Tamamen saf ve temiz duygularımla aşıktım. Ama saflığım aşk konusunda hiç bi tecrübemin olmaması ve hemen herşeye atlamam yüzünden kaybettim bana açılmıştı hoşlandığını söylemişti en az 3 defa ekildim.Kolay elde ettiğini düşündü ve hevesini de aldı. 1 yıl sonra da başka biriyle çıkmaya başladı kısaca benm onla alakam konuşmam 2 hafta gibi bişeey sürdü.Daha sonra kız buna tekmeyi basınca soluğu yine yanımda aldı sonra kız affedince de koşa koşa ona geri gitti.
Şu an üniversite 2yim farklı şehirlerde okuyoruz ve onun üstüne 1 yıllık bi ilişkim oldu (ayrıyız şu an). Yani onu unuttum..
En yakın kız arkdaşımla benle buluşablmek için konuşmuş büyük ihtimalle hiç bi kız yüzüne bakmadığı için ve egolarını tatmin etmek için benmle buluşmayı istemekte.Artık gözümü açtım ve herşeyin farkındayım..
Ama bana yaptıklarını hiç bi zaman unutamadım.Kendimle duygularımla o kadar kötü oynanıldı ki.. Hem de saf ve ilk aşkta herkes ama herkes hatalar yapabilirdi benm hatamsa kolay lokma gibi görülmekti kendini ağırdan satmamaktı hepsi bu
Ona neleri kaybettiğini göstermek istiyorum.. Çok değiştim tip görünüş tamamen farklı görünüyorum. Güzelleşmişsin çok değişmişsin diyolar. Bana yaptıklarını ve kaybettiklerini ona göstermek istiyorum ve buluşmayı düşünüyorm arkadaşım da yanımda olmak şartıyla sizce nasıl tutum ve davranış sergilemeliyim?
He bi de en güzel intikam unutmaktır gibi şeyler söylemenize gerek yok çünkü zaten kalbimde bi yeri yok sadece yaşanmamışlıklar var hepsi bu.:37:

Selamlar herkese..
Bundan tam 4 yıl önce lise 2deyken bi çocuk sevmiştim.. Tamamen saf ve temiz duygularımla aşıktım. Ama saflığım aşk konusunda hiç bi tecrübemin olmaması ve hemen herşeye atlamam yüzünden kaybettim bana açılmıştı hoşlandığını söylemişti en az 3 defa ekildim.Kolay elde ettiğini düşündü ve hevesini de aldı. 1 yıl sonra da başka biriyle çıkmaya başladı kısaca benm onla alakam konuşmam 2 hafta gibi bişeey sürdü.Daha sonra kız buna tekmeyi basınca soluğu yine yanımda aldı sonra kız affedince de koşa koşa ona geri gitti.
Şu an üniversite 2yim farklı şehirlerde okuyoruz ve onun üstüne 1 yıllık bi ilişkim oldu (ayrıyız şu an). Yani onu unuttum..
En yakın kız arkdaşımla benle buluşablmek için konuşmuş büyük ihtimalle hiç bi kız yüzüne bakmadığı için ve egolarını tatmin etmek için benmle buluşmayı istemekte.Artık gözümü açtım ve herşeyin farkındayım..
Ama bana yaptıklarını hiç bi zaman unutamadım.Kendimle duygularımla o kadar kötü oynanıldı ki.. Hem de saf ve ilk aşkta herkes ama herkes hatalar yapabilirdi benm hatamsa kolay lokma gibi görülmekti kendini ağırdan satmamaktı hepsi bu
Ona neleri kaybettiğini göstermek istiyorum.. Çok değiştim tip görünüş tamamen farklı görünüyorum. Güzelleşmişsin çok değişmişsin diyolar. Bana yaptıklarını ve kaybettiklerini ona göstermek istiyorum ve buluşmayı düşünüyorm arkadaşım da yanımda olmak şartıyla sizce nasıl tutum ve davranış sergilemeliyim?
He bi de en güzel intikam unutmaktır gibi şeyler söylemenize gerek yok çünkü zaten kalbimde bi yeri yok sadece yaşanmamışlıklar var hepsi bu.:37:

Ben olsam bütün hal ve hareketlerimle ezerdim onu. Normal bir insanmış gibi davranırdım ona zamanında hiç değer vermemişim gibi sanki :) Bence sende öyle yapmalısın sadece o istediği için görüştüğünü ona belli etmelisin acıma sakın ne derse desinde inanma erkek çünkü. Bir dahada onu görmek istemediğini onunla görüşmek istemediğini ona açık bir dille söyle o seni üzerken düşünmedi hiç.Hadi kolay gelsin :)

meydan senindir.yanındayken burnundan kıl aldırmaz ol it gibi sürünsün peşinde.seninle buluşmaya bile tenezzül etmezdm de ben insanım de.bidad karşıma çıkma defol git şimdi de.sürünmezse ben de burcu değilim :)

ilginç bi durum aslında ama intikam şart :D ne kadar değiştiğini ve kolay olmaığını göstermelisin ve senin çok değiştiğine inanmalı şimdi böyle rahatsın ama inşallah ilk aşkın olduğu için görür görmez pot kırmamalı su koy vermemlisin hatta ilişkilerinden erkek arkadaşlarından bahsetmelisin onu umursamamalısın tekrardan birlikte olalım derse kattiyen reddet sürünsün bayaaa sürünsün eğer ondaki değişimi görürsen tekrardan bir ilişkiye başlayabilirsin . ama yok unuttum sadece intikam diosan umarım alabilirsin intikamını . hiç bir kadın kolay değildir bunu kimse unutmasın . . .

Yalnız onu süründürmen için onda baya bir etki bırakman gerekiyor.
Her anlamda yani hem dış görünüş, hem de tavırlarınla, özgüveninle.
Yoksa yine başka kız bulunca unutulan sen olursun ve o kadar şeye rağmen hala benimle görüşüyor,unutamamış imajı bırakırsın.

daha dün duygularımla öyle bir oynandığını öğrendim ki.. aslında buraya konu açmak çok istedim fikir almak çok istedim ama özelimi paylaşmaya korktum biraz. henüz çok yeni ama eminimki bir iki ay sonra beni arayacak geri dönmeye çalışacak işte o zaman onu öyle bir dalgaya alıcamki utanıcak. Yada ikinci bir seçenek özürünü kabul edip onu aldatmak buda ona feci koyar. Şimdi çok tepki alıcam biliyorum ama çektiğim acıyı tahmin edemezsiniz o yüzden lütfen kötü yorum yazmayın bana.

bence söyle yap böyle yap yorumlarına takılma içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran belkide gercekten degerini anlayıp sana gelmiştir yarın bigün keşke böyle havalı gibi davranmasaydım diyebilirsin.her ıstedıgını yapma tabi ama bence cok seertte olma ilahi adalet diye bişey var ıntıkam düşünme ah yerde kalmaz.

Kesinlikle intikamini kendin almaya calisma. Allaha havale et. Yarabbim öyle güzel intikam alıyor ki. Ben buna cok inanıyorum. Belki ben duymuyorum ama Allah benim iki bucuk senelik göz yaşımı yerde birakmaz eminim. Bizim intikamimiz bir iki cümleden öteye gidemez çünkü. Onu da intikam almisiz zannederiz böyle havalara gireriz. Ben mesela hakkimi hicbir sekilde helal etmedim. O son konusmamizda helal ettigini soyledi ama tamamen pesine takilmayayim diye. Ugrasmasin artik benimle der gibi. Allahim kuruyan gözyaşlarımin hesabini soracaktir ondan eminim.

saçmalamasın kimse intikam ne ya çocuk musunuz azizim. Allah nasıl istiyorsa öyle yapsın bundan sonra onu de ve yaşamına devam et. sanıyormusun ki sana yaptığı onca yanlıştan sonra hayatı mükemmel olucak? intikam alma çabası sadece intikam almak isteyen kişiyi yıpratır. lise 2 diyorsun çocukmuşsunuz o zamanlar. üniye geçmişsiniz ama bilirsin erkekleri 25ine kadar aptal aptal davranırlar.

benimde yakın zamanda biri fena halde canımı yaktı. duygularımla oynadı. seni anlayabiliyorum. yapılcak en güzel şey allaha havale etmektir. zaten ne yaparsan yap yine kendini üzersin. en güzeli allaha havale etmektir..

Back
X