Duygusal boşluk yüzünden metres olan gençler ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.399
2.775
133
Fake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur

Hakaretlere hazır ol konu sahibi

Gelir şimdi birazdan onlarda sever diyenler
Hakaretlik bir konu degil ki.
Konu sahibi kismen hakli ama bu sevgi tek anadan gelmiyor, baba sevgisi, kardes sevgisi de lazim.
Bi de cevre diye bir sey var, cevresi kotu olmamali.

Boyle seyler sadece anne sevgisiyle olacak seyler degil.

Doğru anneler bir tek kızlarını sevsin kızlar da evli adamlara takılmasın değil mi? adamlar ne yapsın peki a şu kız ailesi tarafından sevilmiş sevgi gösterilmiş kesin bana bakmaz bana gelmez mi desin.

Tek çözüm bu mu ? her bireyde kadın erkek bir kafa bir idrak etme var değil mi. Çözüm sevgi değil. Kadın da adam da yanlış olduğunu bilmeli kabul etmeli.

Her evli adamı kabul eden sevgisinden mi kabul ediyor parası için kabul eden de çoğunlukta değil mi? Ne yapsın anneler bu sefer hem sevgi hem para için de mi büyütsün kızlarını başkasının koynuna girmesin diye?

Her insan adam kadın fark etmeksizin bazı şeylerin bilincinde. Bu durum tamamen kişide bitiyor.

Hakaretlik bir konu degil ki.
Konu sahibi kismen hakli ama bu sevgi tek anadan gelmiyor, baba sevgisi, kardes sevgisi de lazim.
Bi de cevre diye bir sey var, cevresi kotu olmamali.

Boyle seyler sadece anne sevgisiyle olacak seyler degil.
Konu sahibinin haklı bir tarafı yokkkkk.
8 yaşında babam kanser oldu 11 yaşında öldü. Annem hem anne hem baba oldu yeri geldi sevdi yeri geldi görmedi acılarımı. Ama metres olmadım. Bunun sevgi açlığı falanla alakası yok.

Konu sahibinin haklı bir tarafı yokkkkk.
8 yaşında babam kanser oldu 11 yaşında öldü. Annem hem anne hem baba oldu yeri geldi sevdi yeri geldi görmedi acılarımı. Ama metres olmadım. Bunun sevgi açlığı falanla alakası yok.

Her kes sizin gibi degil.
Her kes guclu de degil.
Bazilari anne babadan sevgi gormuyor, evde surekli asagilaniyor, dayak yiyor, önüne cikan ilk erkekde sevgi ariyor.
Bazilarinin cevresi kotu, dogru arkadas secemiyor.

Bazilarinin da kani bozuk, gozu baskalarinin kocasinda, malinda, mulkunde, mutlulugunda.

Fake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur

o... deme Cesaretini size kim verdi

Her kes sizin gibi degil.
Her kes guclu de degil.
Bazilari anne babadan sevgi gormuyor, evde surekli asagilaniyor, dayak yiyor, önüne cikan ilk erkekde sevgi ariyor.
Bazilarinin cevresi kotu, dogru arkadas secemiyor.

Bazilarinin da kani bozuk, gozu baskalarinin kocasinda, malinda, mulkunde, mutlulugunda.
Ama akılları var diyelim öyle oldu. İlla evli erkek mi olmak zorunda? Yapmayın lütfen korumayın ama sevgi görmemiş bla bla cümleler kurmayın. Evde bekleyen kadın çocuk yerine koyun kendinizi.

kımse duygusal bosluk yuzunden annesı babası sevmedıgı ıcın metres olmaz
metres gıbı ıkıncı kısı yedektekı kısı olmak gıbı kavramların sahıbı tamamen kısılıksızlıgınden ahlaksızlıgından terbıyesızlıgınden baska bırsey degıl

boyle yaklasarak basıtlestırmeyın vah vah annesı daha cok sevseydı belkı metres olmazdı mı dıyecegız ne alakası var dogarken annesı ölen kazada kucuk yasta babasını kaybeden anasız babasız buyumus bır suru ınsan var bunlar nıye metres degıl

Ama akılları var diyelim öyle oldu. İlla evli erkek mi olmak zorunda? Yapmayın lütfen korumayın ama sevgi görmemiş bla bla cümleler kurmayın. Evde bekleyen kadın çocuk yerine koyun kendinizi.

Benim kimseni korudugum filan yok.
Evli biriyim, esim birileriyle sevgili olursa ayyy sevgi gormemis demeyecem tabii ki.
Ve az once de metres konusunda ban olacagimi bildiyim halde hakaret dolu yorum yazdim.
Ben sadece sebeb saydim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X