Duygusal boşluk yüzünden metres olan gençler ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla benim duygusal boşluğu olan bir sürü arkadaşım var ama hiçbiri de metres olmadı duygusal boşluğun arkasına sığınmasın kimse

Evli olup arkadasımın aylarca peşinden koşan mı ararsın? Sevgilisi olup 2 dk yanından ayrılmayan mı ararsın? Bence sorun kadınlarda da değil evli nişanlı yada sevgilisi olup gözleri fıldır fıldır aranan ve bakanlarda.
Adam 37-38 yasında evli yanımıza gelmek ıcın bınbır takla rica mınnet hadı soyluyor nerede olduğumuzu bu sefer yanımızdan kalkmıyor.Gitmiyor kız istemiyorum senin durumundan dolayı konuşmayalım görüşmeyelim istemiyorum diyor engelliyor bu sefer başka telefondan.. Yani eskiden bazı kadınlar evli erkeklere yazıyor zannedıyordum şimdi etrafımda sevgilisini aldatan nişanlısını aldatan karısını aldatan ve zerre umursamayan erkekleri görüyorum.Gerçekten evlilik istiyordum ama midem bulandı erkek cemaatinden.
Ben ikisini de birbirinden ayıramıyorum. Ne evli olup aldatanı ne evli olduğunu bildiği halde onla birlikte olanı. İkisi de şerefsiz karaktersiz ve daha saymaya üşendiğim nice sıfata sahip. Adsdafa
Aynı b..un laciverti yani. Erkeklerden tiksinirken şunu unutma ki eşlerini yine kadınlarla aldatıyorlar. Eğer ki evli değilim diye kandırmadıysa.

O.. Evet hoş bir kelime değil.
Ama buna deme ona deme peki kime denir bu "o"?
Bence tam da metreslere denir. Konu sahibine çok katıldım.
Diğer fikirlerine değil ama "o" tam isabet valla.
Aynen. Bir de bunların erkek versiyonları var. Onlara da "p" diyorum ben.

Bence de ozguvensizlik, sevgi acligi ve erkeklerin yalanlarina manipulasyonlarina inanma... Erkekler cok kolay yalan soyluyor. Ben metres olan kadinlarin bir sekilde gucsuz olup bosluga dustuklerini dusunuyorum. Cunku cogu cok aci cekiyor sonrasinda. Bir kisminda ise kisilik bozukluklari oldugunu dusunuyorum. Benim sevgilim Beni aldatti 3 senedir beraberdik. Kizi da taniyordum ustelik. Ama kizi suclamadim Yani bana ne ondan. Sevgilim asil karaktersiz olandi. O kiz olmadi baskasi olurdu.

Fake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur @puccaoki

Beğenmedim emojisi verenler = metresler

Son düzenleme:
Benım böyle bir arkadasım vardı. Babası kendısı cok kucukken ölmüş, annesi kendı hayatına dalmıs.
Babannesı tarafından bakılıyordu kendisine. Babannede ozamanlar daha yetmıs yasındaydı.
Buyuduk. Gıttı unıversıtesını okudu, döndü meslegıyle ilgili Kucuk dukkanını actı. Halaları yardım etti annesi gene yoktu piyasada.
Sonra evlendi. Kocası o ara asker gıttı 18 ay ya da 15 ay yaptı. Adama da baktı askerdeyken. Cocugunu dogurdu.
Sonra adam dondu canla basla karı koca calıstılar.

Kıradakı dukkanı bıraktı kredi ile dukkan aldı eski yıkık dokuk. Yaptırdı ıcını. Calıstı lar krediyi ödediler..

Simdı artık zaman gectı, tutundu. Cok guzel para kazanıyorlar. Senelerdir evliler. Kızları ortaokula gidiyor kocaman genc kız oldu.

Her bulustugumızda konusuruz bunu acik acik, istesem yapayalnızım dıyıp neler yapardım da hep bir ailem olsun istedim eksıgım sevgiydı aıleydı onu yaptım der gurur duyar kendisiyle.
Benım İcinde basari ornegıdır kendısı.

Anne baba sevgisi gormeden tek basına buyuyen boyle bir örnek varken gozunun onunde, diger herseyın tamamen keyfı oldugunu dusunuyorum.
Tercihi metreslıkse bırının, keyfıdır. Babam beni sevmedi annem corba vermedi bana vız gelip tırıs gıdıyor.

Bugünde sosyal mesajımızı aldığımıza göre birşey öğrendiğimize göre dağılabiliriz. Nasıl bir konudur bu ya sanki biz bilmiyoruz yanlış olduğunu ayrıca küfür etmeseniz iyiymiş yani. Şimdi siz burada bunları yazınca mı o kızlar aydınlanma yaşaacak hem aileyle ne ilgisi var ki tamamen karakterle alakalı birşey. Siz şimdi durup dururken bunu neden dert ettiniz bu dünyada daha en dertler var bu mu şimdi takılıp konu açtığınız?

Beğenmedim emojisi verenler = metresler
ben şimdi konu açan kadının düşüncesini beğenmedim diye metres mi oluyorum??????

evli barklı evinde işinde olan bir kadınım bir düşünceyi fikri savunmuyorum diye sen nasıl ne hakla utanmadan "Beğenmedim emojisi verenler = metresler" diyebiliyorsun ya ne bu terbiyesizlik.

Mune Mune Kazen Kazen bu kadınlar böyle utanmadan düşünmeden bir şeyi anlamadan tanımadıkları kadınlar hakkında böyle yorum yapma hakları olmamalı.

Evli insanlarla beraberliği anlamam da tasvip de etmem ama keşke Kadınlar Kulübü'ndeki tüm annelere yazılan bir yazı olsaydı, bari bu sitede cinsiyet ayrımı yapılmasaydı.
Erkek annelerine de benim aslan oğlum istediği kadınla birlikte olur, o erkek kızlar onun elinin kiri, erkek tabii yapacak, babası da beni aldatmıştı ama sabrettim, yakışıklı oğlum göster teyzelere, oğlum ablasını bir erkekle görmüş saçından tuttuğu gibi eve getirdi hahhahaha, ne güzel de küfür ediyor hohoho, kocandır döver de aldatır da hangimiz çekmedik ki gibi sözler söyleyip oğullarınızı yüceltmeyin deseydiniz.

Sevgi açlığı, duygusal boşluk bilmem eski kadınlardanım ben ama şunu bilirim suç tek taraflı değil, vuracaksanız çift taraflı vurun ama vururken de dilin kemiği olsun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X