- Konu Sahibi powerpuff_girl
Valla benim duygusal boşluğu olan bir sürü arkadaşım var ama hiçbiri de metres olmadı duygusal boşluğun arkasına sığınmasın kimse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikisini de birbirinden ayıramıyorum. Ne evli olup aldatanı ne evli olduğunu bildiği halde onla birlikte olanı. İkisi de şerefsiz karaktersiz ve daha saymaya üşendiğim nice sıfata sahip. AdsdafaEvli olup arkadasımın aylarca peşinden koşan mı ararsın? Sevgilisi olup 2 dk yanından ayrılmayan mı ararsın? Bence sorun kadınlarda da değil evli nişanlı yada sevgilisi olup gözleri fıldır fıldır aranan ve bakanlarda.
Adam 37-38 yasında evli yanımıza gelmek ıcın bınbır takla rica mınnet hadı soyluyor nerede olduğumuzu bu sefer yanımızdan kalkmıyor.Gitmiyor kız istemiyorum senin durumundan dolayı konuşmayalım görüşmeyelim istemiyorum diyor engelliyor bu sefer başka telefondan.. Yani eskiden bazı kadınlar evli erkeklere yazıyor zannedıyordum şimdi etrafımda sevgilisini aldatan nişanlısını aldatan karısını aldatan ve zerre umursamayan erkekleri görüyorum.Gerçekten evlilik istiyordum ama midem bulandı erkek cemaatinden.
Aynen. Bir de bunların erkek versiyonları var. Onlara da "p" diyorum ben.O.. Evet hoş bir kelime değil.
Ama buna deme ona deme peki kime denir bu "o"?
Bence tam da metreslere denir. Konu sahibine çok katıldım.
Diğer fikirlerine değil ama "o" tam isabet valla.
ben şimdi konu açan kadının düşüncesini beğenmedim diye metres mi oluyorum??????Beğenmedim emojisi verenler = metresler
Uzun zamandır okuduğum en şahane yorumŞu an tüm metres anneleri kızlarına sarıldı ve dünya 1 dakikalığına daha da saçma bir hal aldı.