Duygusal bosluktayim

Sen neden sessiz kalıyorsun onun sana söylediklerinin aynısını sende ona söyle hiç çekinme arkadaslarının yanında onu boz .Sana neden böyle yapıyorsun didiğinde (eminim normal sormaz kükrer) üzüm üzüme baka baka kararırımış senin bena yaptığın şeyleri yapıyorum.bunlar kötüyse sen neden yapıyorsun diye sor bakalım.çünkü eşin termiye almamış aileden anladığım kadarıyla bu iş sana düşmüş ben çocuğuma böyle eğitiyorum. İyiyi doğruyu ögretmek için.Ama sakın sessiz kalma ezilirsin biraz dişini göstermek gerekir bu insanlara.Benim fikrim bu adam degişmez sende boşanmazsın ağlayarak yaşlanıp gidersin.

bende söylüyorum susamiyorum...arkadaslarinin yaninda olmadi bahsi gecen sorun annemle telefondaydim ve gereken cevabi verdim ama anlamiyor...

esim annesiz büyümüs ve dur diyen olmamis hic bir sekilde...simdi ben ugrasiyorum malesef...

aile kavramindan bi haber...

ben onun kadar ailemi önde tutmama ragmen ayri tutmama ragmen bu sorunlari yasiyorum...

Kendini yıpratmanın bir anlamı yok gerçekten yorulduysan biraz düşün ve gerçekten istiyorsan boşanmalısın,senin için en hayırlısı bu olur canım

ciddi anlamda bosanmaya kalksam tepkisi ne olur bilemiyorum...her ne kadar kendisi sürekli bosanmkatan bahsetsede ciddi anlamda birsey yapmiyor hersey lafta kaliyor ve bu davranisi evliligimizi cok fazla yipratiyor...

Bu forumda bi çok arkadasın sorunlarını okutum,eşlerin 2 kelimeden biri boşanalım demesi,ben anlamıyorum ne kadar basit söylüyorsunuz.ben boşanmak istediğimde eski eşime boşanalım kelimesini kullanmadım.o da kullanamadı sadece aklıma gelen seyimi söylüyorsun dedi.
Bende evet dedim.o kadar.

Düzelicek diye beklediğini yazmışsın , nafile bir bekleyiş olur , zira değişmezler canım...

Ayrıca elinde bir oyun hamuru da yok , istediğin şekli veremezsin ona..

Kalıp kalmamak tabi ki senin kararın ama kalmayı seçsen bile sevgin iyice tükenene kadar sabredebilirsin ancak böyle bi adama...

malesef...

Bu forumda bi çok arkadasın sorunlarını okutum,eşlerin 2 kelimeden biri boşanalım demesi,ben anlamıyorum ne kadar basit söylüyorsunuz.ben boşanmak istediğimde eski eşime boşanalım kelimesini kullanmadım.o da kullanamadı sadece aklıma gelen seyimi söylüyorsun dedi.
Bende evet dedim.o kadar.

esim beni öyle caresiz birakiyor ki artik zaman zaman bende kabul ediyorum bosanicam demesini...

ilk evlendigimiz zaman cok agzina alirdi bosanma lafini...büyük ugraslar sonrasi birakmisti öyle konusmayi simdi yine basladi....

Düzelicek diye beklediğini yazmışsın , nafile bir bekleyiş olur , zira değişmezler canım...

Ayrıca elinde bir oyun hamuru da yok , istediğin şekli veremezsin ona..

kimse kimseyi degistiremez bunun bilincindeyim istedigim sadece bana karsi saygili davranmasi...

ha böyle durumlarda (yanlis anlasilmasin bu hosuma gitmiyor kesinlikle) cogu zaman geri adim atar ama ben hemen yumusayamam...icim el vermez...

Son düzenleme:
eşin akşam geldiğinde alıcaksın karşına konuşacaksın net bir şekilde...

bu böyle gitmez..elimden geleni yaptım ama artık çok yoruldum..

ben senden boşanmak istiyorum...

diyeceksin...

bağırısa hakaret ederse ..ki yapacaktır eminim...

ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin..ve hiçbirşeyine cevap vermeyeceksin...

uzun bir sürede konuşmayacaksın...

ne kadar ciddi olduğunu görecek...

bir iki hafta sonrada davanı açıcaksın...

düzelirse kendi bilir...düzelmezsede boşanır gidersin..

kaybettiğine yansın...

senin için hayat nasıl olsa devam edecek...güçlü ol ve dimdik dur karşında...söylediklerine cevap vermeyerek onu adam yerine koymadığınıda göster...

sokakta görse seni peşinden koşar..can atar seninle evlenmek için..

sonra evlenir..sanırki avucumun içinde....sanırki benim malım..

kan kusturur elinden geldiğince....bu erkek milleti böyle işte..

sakın pas verme...sakın !

Bi arkadaş konu açmıştı evliliğin uzun sürmesi neye bağlı diye.Bence en temel kural sevgiden bile önemli saygıdır.saygı bittimi geriye bişey kalmıyor.Siz de saygı oluşmamış maalesef.

işin zor canım ama bir evlilikte saygı yoksa zor yürür zamanla sevgi de biter yada azalır.aslında çocuğun yok sanırım ,çalışıyorsun da ona katlanmanı gerektirecek bir sebep yok iyi düşün canım ve şu durumda çocuk düşünme derim

o çoktan kafaya koymuş demekki seni kaybetmeyi...
kolay kolay boşanalım diyeceğini sanmıyorum bi erkeğin, kadınlar gibi duygusal olmadıkları için her olayda veya atlatılabilecek durumlarda üzerinde durmadıkları için boşanalım demiyorlar pek...
boşanalım dediğinde kabul et sen de ozaman, seni kaybetmeyi göze almış birine neden tahammül ediyorsun ?

eşin akşam geldiğinde alıcaksın karşına konuşacaksın net bir şekilde...

bu böyle gitmez..elimden geleni yaptım ama artık çok yoruldum..

ben senden boşanmak istiyorum...

diyeceksin...

bağırısa hakaret ederse ..ki yapacaktır eminim...

ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin..ve hiçbirşeyine cevap vermeyeceksin...

uzun bir sürede konuşmayacaksın...

ne kadar ciddi olduğunu görecek...

bir iki hafta sonrada davanı açıcaksın...

düzelirse kendi bilir...düzelmezsede boşanır gidersin..

kaybettiğine yansın...

senin için hayat nasıl olsa devam edecek...güçlü ol ve dimdik dur karşında...söylediklerine cevap vermeyerek onu adam yerine koymadığınıda göster...

sokakta görse seni peşinden koşar..can atar seninle evlenmek için..

sonra evlenir..sanırki avucumun içinde....sanırki benim malım..

kan kusturur elinden geldiğince....bu erkek milleti böyle işte..

sakın pas verme...sakın !

malesef...söylediklerinde haklisin...dün gerekli konusmayi yapmadim...

kendimi hic iyi hissetmiyorum...bahsi gecen problemler artik sagligima da zarar vermeye basladi...dün bütün aksam boyunca kalbim agridi gögüs kafesim sIkIstI...

kendimi geri cekecegim biraz ve düsünecegim....artik birseyler degismeli....

Bi arkadaş konu açmıştı evliliğin uzun sürmesi neye bağlı diye.Bence en temel kural sevgiden bile önemli saygıdır.saygı bittimi geriye bişey kalmıyor.Siz de saygı oluşmamış maalesef.

bekarken hep derdim esime aramizda saygi kalmazsa sevgi de kalmaz diye...

bugünleri o zaman görmüsüm sanirim ama aslinda hic bu duruma gelecegimiz aklima gelmezdi yani bekarken bunlarin birini dahi yasamadim....

işin zor canım ama bir evlilikte saygı yoksa zor yürür zamanla sevgi de biter yada azalır.aslında çocuğun yok sanırım ,çalışıyorsun da ona katlanmanı gerektirecek bir sebep yok iyi düşün canım ve şu durumda çocuk düşünme derim

su durumda elbette düsünmüyorum...eger birseyleri degistirmeyi göze alirsa bu evlilik yürür....

o çoktan kafaya koymuş demekki seni kaybetmeyi...
kolay kolay boşanalım diyeceğini sanmıyorum bi erkeğin, kadınlar gibi duygusal olmadıkları için her olayda veya atlatılabilecek durumlarda üzerinde durmadıkları için boşanalım demiyorlar pek...
boşanalım dediğinde kabul et sen de ozaman, seni kaybetmeyi göze almış birine neden tahammül ediyorsun ?

ciddi anlamda bosanmaya niyeti yok ama söyledikleriyle iliskimizi cok fazla yipratiyor...o kadar bosanmaya istekli bi adam gider davasini acar....sakiz gibi agzinda dolamaz sanirim.....

Back
X