Sen neden sessiz kalıyorsun onun sana söylediklerinin aynısını sende ona söyle hiç çekinme arkadaslarının yanında onu boz .Sana neden böyle yapıyorsun didiğinde (eminim normal sormaz kükrer) üzüm üzüme baka baka kararırımış senin bena yaptığın şeyleri yapıyorum.bunlar kötüyse sen neden yapıyorsun diye sor bakalım.çünkü eşin termiye almamış aileden anladığım kadarıyla bu iş sana düşmüş ben çocuğuma böyle eğitiyorum. İyiyi doğruyu ögretmek için.Ama sakın sessiz kalma ezilirsin biraz dişini göstermek gerekir bu insanlara.Benim fikrim bu adam degişmez sende boşanmazsın ağlayarak yaşlanıp gidersin.
bende söylüyorum susamiyorum...arkadaslarinin yaninda olmadi bahsi gecen sorun annemle telefondaydim ve gereken cevabi verdim ama anlamiyor...
esim annesiz büyümüs ve dur diyen olmamis hic bir sekilde...simdi ben ugrasiyorum malesef...
aile kavramindan bi haber...
ben onun kadar ailemi önde tutmama ragmen ayri tutmama ragmen bu sorunlari yasiyorum...
Kendini yıpratmanın bir anlamı yok gerçekten yorulduysan biraz düşün ve gerçekten istiyorsan boşanmalısın,senin için en hayırlısı bu olur canım
ciddi anlamda bosanmaya kalksam tepkisi ne olur bilemiyorum...her ne kadar kendisi sürekli bosanmkatan bahsetsede ciddi anlamda birsey yapmiyor hersey lafta kaliyor ve bu davranisi evliligimizi cok fazla yipratiyor...