Teşekkür ederim ama bugün oturdum ağladım. Sonra dedim sağlık olsun ailem sağlıklı ya hiçbir şey dert değil, zor da olsa paramı kazanıyorum şükür. Sonra yine eski biri için beni niye sevmedi diye ağladım. Sonra hayırlısı buymuş dedim. Ağladım sustum ağladım sustum. Kimseye de konuşmuyorum artık, buraya döküldüm. Bir anne bir eş olmadım bari ilime bilime katkım olaydı.. Bu duygusallığım aklımı örtmeyeydi.. O konuda da bir işe yaramadım.ifade şeklin çok tatlı..☺. o dediğin mümkün olsaydı bir sürü kadın başvururdu...
Teşekkür ederim ama bugün oturdum ağladım. Sonra dedim sağlık olsun ailem sağlıklı ya hiçbir şey dert değil, zor da olsa paramı kazanıyorum şükür. Sonra yine eski biri için beni niye sevmedi diye ağladım. Sonra hayırlısı buymuş dedim. Ağladım sustum ağladım sustum. Kimseye de konuşmuyorum artık, buraya döküldüm. Bir anne bir eş olmadım bari ilime bilime katkım olaydı.. Bu duygusallığım aklımı örtmeyeydi.. O konuda da bir işe yaramadım.
Bu aralar iş de bunaltıyo sınavlarım da var. Hobi hayal.. çok yorgun düşüp uyuyorum. 2 senedir tv bile izlemiyorum.cnm herkesin bi yaradılış amacı vardır... illaki bi yeteneğin vardır... kendini keşfet bi hobi bul... mesela bana müzikle yürüyüş çok iyi gelio.doğa çok iyi gelio... .. belki de o hobiyi bulma aşamasında doğru kişiyi de bulursun... yani amaç kendini bulmak olsun belki de diğer sorun da o aşamada çözülür...
Bir araştırayım teşekkür ederimMagnezyum icin adetten 15 gün önce baslayabilirsiniz.
Diger konulara birsey diyemeyecem. Evliyim colugum cocugum var ama cogu zaman sizinle ayni hissediyorum
Teşekkür ederim. Maalesef zorluklar duygusallığımı tetikliyor. O anlarda sevdiğim biri tarafından teskin edilmek istiyorum. Yanımda olaydı yüzüme bir güleydi bu yorgunluk kalır mıydı diyorumGel sana bi sarılayım ya. Benim sevenim var sanıyorum ama bu çoğu zaman bok gibi hissetmemi engellemiyor. En azından yorgun düşüyormuşsun bi meşgalen var demek ki.
Teşekkür ededim. Olmadı diye üzüldügüm şeyi olsa da kabul edecek durumda değilim. İlk konumda bahsetmiştim biraz. O kadar midemi bulandırıyor ki açık açık yazamıyorum.İçimden bir his diyor ki şuan olmadı diye üzüldüğün herşey zamanla olacak... lütfen üzme kendini... diyene bak gerçi benimde durumum senden farklı sayılmaz hatta daha beter...
Sevdiğim kişiye sarılıp ağlamak kolunu tutup uyumak istiyorum sadece. İşin sorumluluk çocuk boyutu o lezzeti hiçe indirir bende de. Hem sevdiğim gibi sevilebileceğime inanmıyorum artık.Amaaan kimde yok ki bu hisler
Ben cok poncik bir insanim niye sevmiyor beni bu davarlar derken cayimi da iciyorum kenardan
Kendini seveceksin, sen kendine deger vereceksin nokta.
Bak mesela adet öncesi, sonrasi, ortasi dönemlerinde ben de cok dengesiz oluyorum.
Iki gündür sinir harbi yasaniyor evde. Esim artik öyle alisti ki küfür etsem tamam diyecek halde. Biliyor cünkü, dün yemek yapmadim isten geldi esim disardaydim cocuklarla cok üsümüstüm. Eve girmek istedi nereye giriyon hamburger istiyor canim, oraya sür dedim tam o eve cikacakken.
Gittim oturdum arabaya. Cocuklari arabaya yerlestirdi, bisikletleri bodruma indirdi. Yüzüm küfür satiyor öyle sinirli ve gerginim. Ne oluyo kari demedi bile. Siparisimi verdim o kesmez seni dedi üzerine bir hamburger daha söyledi, burnumdan tisladim ama cok fena sinirlene sinirlene gömdüm o hamburgeri.
Ayyy kadin olmak cok zor.
Kendimi ara ara cok seviyorum, ara ara da böyle sirret oluyorum.
Ama simdi benim de cocuklar tüm enerjimi yiyorlar böyle de birsey var, bak bugün sabahin besinde kalktim.la bayram, yatagi, yorgani özler oldum.
Kadin olmayi sevmek lazim. Off cok dagittim konuyu, ne yaziyordum nereye vardim anladim.
Ben bir bitki cayi yapayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?