Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
çok moralim bozuldu..bi insan bukadarmı değişir yaaaaa![]()
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim..beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,