Düz kafa

sevgimmmm123

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
84
22
8
33
63F86C20-7510-4FBE-8805-42C96B2F5086.webp

Sevgili anneler merhaba bebeğimin kafası düz oldu. Düzelmesi için ne yapmalıyım. 3 hafta önce de bu konuyu açtım ama sanki daha da düzleşti sağlı sollu yatırıyorum. Başka ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sağlı sollu yatırmya özen gösterin. Doktorunuzs danısarak düz kafa yastığı alabilirsiniz. Bıngıldak kapanana kadar şekli düzelir daha.Benım oglum ne sekıllere girdi bende korkmuştum ama suan cok iyi.
Çok bariz bı düzlük yok bu arada.

Sağlı sollu yatırmya özen gösterin. Doktorunuzs danısarak düz kafa yastığı alabilirsiniz. Bıngıldak kapanana kadar şekli düzelir daha.Benım oglum ne sekıllere girdi bende korkmuştum ama suan cok iyi.
Çok bariz bı düzlük yok bu arada.
Düz kafa yastığı pek işe yaramıyormuş doktorlar da pek önermiyorlar. Aslında kafasının arkası sağ taraf daha çok düz sol taraf daha az düz. Doktorumuza gösterdik sol taraf bombeli olan yere yatır dedi. 3 hafta oldu yatıralı sol tarafa sanki daha da bozuldu. 2 gündür sağlı sollu yatırıyorum inşallah düzelir çok takıyorum.

Düz kafa yastığı pek işe yaramıyormuş doktorlar da pek önermiyorlar. Aslında kafasının arkası sağ taraf daha çok düz sol taraf daha az düz. Doktorumuza gösterdik sol taraf bombeli olan yere yatır dedi. 3 hafta oldu yatıralı sol tarafa sanki daha da bozuldu. 2 gündür sağlı sollu yatırıyorum inşallah düzelir çok takıyorum.
Düzelir merak etmeyin. Gerçekten benım bebeğimde böyle oldu. Yumurta gibi olmuştu bı ara. Sürekli duzelttım cevırdım. Bıngıldak kapandıgında sekle girmişti gayet iyi.

Benimki de erken doğdu 8 aylık doğdu. Şu an 3 aylığız düzeltilmiş 2 aylık. Düzelir mi ya gerçekten . İnternette ameliyat ya da kask yazıyor sürekli canım sıkıldı iyice
O ciddi durumlarda henüz küçük bebeğin. Düzelir. Bır ay sonra bakın. Duzelmıyorsa tekrar dra danışın. Ama düzelir.

Mümkün olduğunca kerun üstü yatırın
Düz kafa yastığından ziyade şu yastıklardan alın

Eklentiler

• IMG_6387.webp
    IMG_6387.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 19
Maşallah. Sanki o kadar düz değil gibi . Evire çevire yatirmaktan başka şans var mı bilmiyorum. Ben hep reflu yatağında yatiridim .

Aslında bayağı düz . Fotoğrafta tam belli değil mi acaba
Benim bebeğimin de mükemmel kafası varken ana kucağında uyumaya başlayınca ki çok isilik oluyordu ve koltukta uyumuyordu ya da yatakta. 10 12 günde düzleşti sağ sol yatırdım gündüzleri hala öyle yapıyorum gece inatla düz yatıyor düzeltemedim o durumu ama kafası baya düzeldi sol arkada hala düzlük var ama düzeleceğine inanıyorum baya yol kat ettim

Benim bebeğimin de mükemmel kafası varken ana kucağında uyumaya başlayınca ki çok isilik oluyordu ve koltukta uyumuyordu ya da yatakta. 10 12 günde düzleşti sağ sol yatırdım gündüzleri hala öyle yapıyorum gece inatla düz yatıyor düzeltemedim o durumu ama kafası baya düzeldi sol arkada hala düzlük var ama düzeleceğine inanıyorum baya yol kat ettim
Kaç gündür sağlı sollu yatırıyorsunuz. Farkettiğinizde bebeğiniz kaç aylıktı

Kaç gündür sağlı sollu yatırıyorsunuz. Farkettiğinizde bebeğiniz kaç aylıktı
Fark ettiğimde iki aylıktı şu an iki buçuk aylık 15 20 gün falan. Ama dediğim gibi sol kısmında hala düzlük var haftaya doktora gideceğiz 3.ay aşıları için o zaman soracağım. Ben de kendimi suçladım hep kimse de söylemedi bana dikkat ediyordum aslında ama bir anda oldu gerçekten ana kucağı sebebiyle

Back
X