- Emoji Skoru
- 329
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Selamlar, kpss sürecinde çok ciddi bir ameliyat geçirdiğim için toparlanmam.zor.oldu ve malesef istediğim puanı alamadım. 84,5 puanla düz memur olanlar var mı ? Nasıl oluyor bu memurluk kendi alanimda atanamayacagim düz memurluk nasıldır nedir bu meslekle uğraşanlar var mı acaba
Diyetetik alanımkendi alanınız ne
artık çok fazla düz memurluk kalmadı
bir çoğuna mezuniyet şartı getiriyorlar
İİBF bölümlerinden
bir ara yurt memuru alıyorlardı Tarih mezunu
Diyetetik alanım
Yıllık atama çok az, yüksek lisans da yapıyorum öğretim elemanı olmak da çok zor yüksek lisansim da bir işe yaramaz.. napacagim bilmiyorumdüz memurluk bence değmez
iki yıl uzun süre farkındayım ama özelde iş arayın 22 ye girin
ya da merkezi olmayan ama KPSS arayan atamalar varsa belediye vs onlar olabilir onlar için puanınız yüksek
tabii alanınızda yıllık atama da önemli
alınan kişi sayısı az ise bir yerden hayata başlamak da gerekebilir
Yıllık atama çok az, yüksek lisans da yapıyorum öğretim elemanı olmak da çok zor yüksek lisansim da bir işe yaramaz.. napacagim bilmiyorum
Geçmiş olsun, ben 2017 de 83 le atanmıştım ama merkezi değil sözleşmeli il il tercih yapılıyordu mülakat vardı birde, alımları takip edin neden olmasın, tekrar sınavlara hazırlanır kendi bölümünüze geçersiniz, bizim grupta bir arkadaş kpss i bırakmadı tekrar girip sonra öğretmenliğe atanmıştı.Selamlar, kpss sürecinde çok ciddi bir ameliyat geçirdiğim için toparlanmam.zor.oldu ve malesef istediğim puanı alamadım. 84,5 puanla düz memur olanlar var mı ? Nasıl oluyor bu memurluk kendi alanimda atanamayacagim düz memurluk nasıldır nedir bu meslekle uğraşanlar var mı acaba