Duz taban / yan basma

Salon Kadini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43.395
Puanlar
548
Merhaba arkadaslar, 3 yasindaki kizim sanirim duz taban olma yolunda ilerliyor, ustune basmazken gayet normal taban cukuru belli, daha once bunun icin doktora goturdugumde ortopedik ayakkabi giydir biseyi kalmaz denildi (vi** kullandik) ama ise yaramadi ve artik ice basmada basladi.

Ankara'da onerebileceginiz bir cocuk ortopedi doktoru var mi? Devlet hastanesi, universite hastanesi öncelikli tercihimdir ancak mecbursak ozelede goturecegiz tabiki...

Eskiden ortopedik ayakkabiyi sgk karsilardi boyle birsey hala var mi?

Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?

bizde de aynı durum söz konusu ama benim götürdüğüm doktor ortopedik olmaz anatomik olacak ayakkabısı dedi

bizde de aynı durum söz konusu ama benim götürdüğüm doktor ortopedik olmaz anatomik olacak ayakkabısı dedi

Bizede oyle soyledi belkide ama anatomik dedigimiz ayakkabilar sanirim su meshur markalarda bulunmuyor, gidip bi medikalcide mi yaptirmak gerekiyor bilemiyorum.

O zaman doktora goturdugumde beni yonlendirmedide suraya git buraya git bu marka al falan diye, ne yapacagimi bilemedim o yuzden.

Aynı durum bizde de var. İlk 2 yaşında götürdük doktor önerisiyle ortopediye. Takip önerdi, kaliteli ayakkabı giyecek dedi. Sonra devam etti tabi. Şu an 4 yaşında hala içe basıyor. Yine götürdük , yapacak bir şey yok diyorlar. Ayaklar güçlenecek diyorlar. Cimnastiğe götürün demişti 1 yıl önce. Yeni başlattık ama onda da özel ders daha iyi olur dediler. Biraz daha masraflı, belki ilerde ona göndeririz birkaç ay sonra yani

bilemiyorum açıkçası kime götürsem yapılacak bir şey yok diyip gönderdiler

bilemiyorum açıkçası kime götürsem yapılacak bir şey yok diyip gönderdiler

Ayniymisiz, birde benimki gec yürüdüğü icin ortopediye yolumuz cok dustu, gidip gidip baktirdim, hep bisey yok, duzelir, bazen boyle olur, yere basmazken düz taban degil vs birsuru sey söylendi bizede.

Bende dedim belki birilerine burada biseyler onerilmistir fikir alirim...

Bale, jimnastik gibi sporlara götürebilirsiniz

`