Saç Şekillendiriciler Düz ve ince telli saçlarım için maşa önerisi olan?

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Merhaba kızlar. Benim saçlarım dümdüz ve ince telli. Bu nedenle şekil alması kolay olmuyor hatta zor diyebilirim. En son gittiğim kuaförde yaptırdığım maşadan hiç iyi bir sonuç alamadım 15 dakika içinde dalgalandı ve 1 saat içinde de tekrar dümdüz oldu o kadar spreye rağmen. Maşanın iyi olmadığını düşündüm.

Saçlarım için hangi maşayı önerirsiniz uzun süre kalıcı olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden

Merhaba kızlar. Benim saçlarım dümdüz ve ince telli. Bu nedenle şekil alması kolay olmuyor hatta zor diyebilirim. En son gittiğim kuaförde yaptırdığım maşadan hiç iyi bir sonuç alamadım 15 dakika içinde dalgalandı ve 1 saat içinde de tekrar dümdüz oldu o kadar spreye rağmen. Maşanın iyi olmadığını düşündüm.

Saçlarım için hangi maşayı önerirsiniz uzun süre kalıcı olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden

masadan ziyade hangı masayla yaparsan yap sonra yapman gerekenı soyluyorum saç spreyı al ve sık kalıcı olmasını anca böyle saglarsın

masadan ziyade hangı masayla yaparsan yap sonra yapman gerekenı soyluyorum saç spreyı al ve sık kalıcı olmasını anca böyle saglarsın

canım sprey sıkarım onda problem yok ama dediğim gibi kuaför çok sprey sıkmasına rağmen tutmamıştı maşanın markası da önemli diye düşünüyorum ben

canım sprey sıkarım onda problem yok ama dediğim gibi kuaför çok sprey sıkmasına rağmen tutmamıştı maşanın markası da önemli diye düşünüyorum ben

benimde saçım ince tel ve seyrek diyorlar cunku maşadan cok philps düzleştriciyle bukle yapıyorum ve sprey sıkınca 3-4 saat gidiyor sanırım saat tutmadım

benimde saçım ince tel ve seyrek diyorlar cunku maşadan cok philps düzleştriciyle bukle yapıyorum ve sprey sıkınca 3-4 saat gidiyor sanırım saat tutmadım

Dümdüz mü saçların hafif dalgalı mı? Düzleştirici de düşündüm ama maşa daha etkili olabilir benim saçlarım için

Dümdüz mü saçların hafif dalgalı mı? Düzleştirici de düşündüm ama maşa daha etkili olabilir benim saçlarım için
Hafif dalgali boyali oldugu icin de etki ediyor masayla guzel olmadigi icin duzlestirici kullaniyorum daha dogal sonuc aliyorum

Benim de saçlarım seninki gibi yeni maşa aldım.

Philips CurlSeramic 190 derece 16 mm.

Benim de saçımda maşa durmuyor.İnce ince güzelce yapınca bi süre sonra bukleden dalgaya dönse de bende 3 gün dalgası kalıyor canım :)

Yardımcı olabilmişimdir umarım :)

Benim de saçlarım seninki gibi yeni maşa aldım.

Philips CurlSeramic 190 derece 16 mm.

Benim de saçımda maşa durmuyor.İnce ince güzelce yapınca bi süre sonra bukleden dalgaya dönse de bende 3 gün dalgası kalıyor canım :)

Yardımcı olabilmişimdir umarım :)
ben de geçen yaptım 3 gün dalgası kaldı :) remingtonun 2 modelini not ettim şimdi gidip onlar varsa bakacağım. 220 derece belki daha farklı olur

Aynen canım ısı arttıkça daha da iyi olur çok hızlı yapılır hayırlı olsun :)
teşekkür ederim ama remington almadım. Tekrar babyliss almaya karar verdim Remington ci95 i almak istiyordum fakat eldiven yokmuş içinde. Bir üst modeli de stokta yoktu. Ama aldığım maşayı dün denedim çok doğal bukleler yapıyor kalın tam istediğim gibi. İyi ki almışım :)

ayy aynı dertten ben de muzdaribim malesef dümdüz saçlarım var ve hiç şekil almıyorum bir keresinde maşa yapıp çıktım saçıma arkadaşım düzleştirdin mi bu saçı sen dedi:mad: aldığın maşadan memnunsan modelini de öğrenebilir miyim canım ve ne kadar gidiyor benim kuaförde yaptırdığım maşa bilr maksimum 1 saat :KK12:

Back
X