Düzelmesi mümkün mü

Aynı ülkede yaşadığın adamın her haltını elbette görür öğrenirsin.Geri zekalı ya da midesiz değilsen defedersin.Ama sizden binlerce kilometre uzakta yaşayan bir adamla evliyseniz eğer,ve o adam size elinde olmayan nedenlerden dolayı oturum alamadığını söylüyorsa,tesadüf eseri eski kız arkadaşının evine o yokken geldiğini söyleyip herşey çoktan bitmişti diyorsa,gerçekleri görebilmek için sadece zamana ihtiyacınız oluyor.Tabii bir de şansa.Çünkü ben burda görevliyim.Fransızca bilmiyorum.Aklım estiğinde oraya gidip,birilerini basma,yakalama şansım yok.Neresi komik bir de ben anlasam.Hem ayrıca söyliyeyim yurt dışındaki beraberlikler bizim buralardaki gibi hadi beraber oturalım tarzında da pek olmuyor.Neyse neyi anlatmaya çalışıyorum ki birinin gözyaşı birilerini güldürebiliyorsa konuşmaya gerek yok.Macera aradığımdan evlenmemiştim.Sevgili kaprisleri olmuyor evlilikte.Her olasılığı binlerce kez düşünmek zorundasın.

Ne kadar zamandir evlisinis ve bu sure zarfinda niye fransizca ogrenmediniz ya da suanda ogrenmiyosunuz? Ben dil bilmiyorum diyip isin icinden cikan tek zihniyet turk zihniyeti zaten..arkadas almanca en zor dillerden biri onun bile ogrenme suresi 2.5 sene(normal zekada bir insan icin)..fransizcayi cok rahat 2-2.5 senede ogrenirsiniz ama iste siz bahanelere siginarak yasamaya alismissiniz ne yazik ki

bence eşinizin cimriliğinden demvurana kadar sevgilisinden demvurmanız gerekmeli. Siz eşinizin yurtdışındaki evine telefon açıyorsunuz ve sevgilisi çıkıyor onunla konuşuyorsunuz ? Afedersiniz bu nasıl bir gurur ? siz bunu zaten kabullenmişsiniz ozaman cimriliği solda sıfır kalmalı . hayret ettim valla hala sevgiden aşktan bahsediyorsunuz.

bence evlilik sizin yasadiginiz durum degil, yazdiklarinizi hayretle okudum gercekten tamam cok asiksiniz belki ama ask gururlu olmayi da gerektirir, madem siz bu durumu boyle kabullenmissiniz yasadiginiz seylerden sikayet etmemeniz gerekir o zaman.sizin icin tek dilegim umarim bir gun dogru yolu bulursunuzz bu bosanmak dahi olsa.

bir çok arkadaşında dediği gibi böyle evlilik olmaz. aynı durumdan bende geçtim ve 7 aylık evliliğimi bitiriyorum. eşim bana para vermedi ailen baksın dedi. ailem asla yanlız bırakmadı paramı verdiler herşeyimi aldılar bi kaç ay böyle geçti ben dışarı çıkıyorum arabama binip ama yanlız eşim yanımda yok, her an ayrıyız çalışsın yada çalışmasın. ee ailem bana bakıyor, herşeyi onlar sayesinde yapıyorum eşim desen yanımda yok napcam ben boyle evliliği dedim ve avukata başvurdum. ben avukata başvurdum eşim geri döndü ayrıydık o ara. ben sandım ki akıllandı degişir nerdeee. cüzdanıma hiç para koymadım ailem vermiyo bana bakıcan dedim bana ne dedi. alışveriş yapcam para ver dedim git karttan çek ailenden mi korkuyon dedi ben yine ses çıkarmadım. ailemle zaten konuşmuyo altlı üstlü oturdugumuz halde. borcu varmış benden para istemeye yeltendi üstü kapalı vermedim bende çünkü ona güvenip bileziklerimi bile bozmuştum. nese bu ailesinden aldı benden iyice uzaklastı ee parayı versem benden iyisi yoktu, baktım olacak gibi değil olmuyo gelme artık eve dedim bende ve iyi ki de dedim gözümden bir damla yas dökülmedi zamanında çok ağlamıştım çünkü. size demem o ki herşeyi atlatabilirsiniz bi anlık bi şey birden hayatınızdan çıkarıveriyorsunuz.güçlü ve kararlı olun gerisi kendiliğinden gelir.

Sizce ben hatami yapiyorum diye sormussunda...
DOGRU OLAN BISEY YOKKI....

telefon actiginda Sevgilisi telefona cikiyo???
ve sen hala surduruyosun bu evliligi beraberligi..
pessss!!!
Onsuzsun zaten yaninda degil, ayni evi paylasmiyosun,
baskasiyla beraber esin, sen zaten onsuzluga alismissin.
arti.sana hic bi deger vermiyo.....

calissan bi bayansin kendi.ayaklarinin uzerinde duruyosun hala neden bu eziyeti kendine cektiriyosunki....

Back
X