- Konu Sahibi BEYAZKAYIK
Aynı ülkede yaşadığın adamın her haltını elbette görür öğrenirsin.Geri zekalı ya da midesiz değilsen defedersin.Ama sizden binlerce kilometre uzakta yaşayan bir adamla evliyseniz eğer,ve o adam size elinde olmayan nedenlerden dolayı oturum alamadığını söylüyorsa,tesadüf eseri eski kız arkadaşının evine o yokken geldiğini söyleyip herşey çoktan bitmişti diyorsa,gerçekleri görebilmek için sadece zamana ihtiyacınız oluyor.Tabii bir de şansa.Çünkü ben burda görevliyim.Fransızca bilmiyorum.Aklım estiğinde oraya gidip,birilerini basma,yakalama şansım yok.Neresi komik bir de ben anlasam.Hem ayrıca söyliyeyim yurt dışındaki beraberlikler bizim buralardaki gibi hadi beraber oturalım tarzında da pek olmuyor.Neyse neyi anlatmaya çalışıyorum ki birinin gözyaşı birilerini güldürebiliyorsa konuşmaya gerek yok.Macera aradığımdan evlenmemiştim.Sevgili kaprisleri olmuyor evlilikte.Her olasılığı binlerce kez düşünmek zorundasın.
Ne kadar zamandir evlisinis ve bu sure zarfinda niye fransizca ogrenmediniz ya da suanda ogrenmiyosunuz? Ben dil bilmiyorum diyip isin icinden cikan tek zihniyet turk zihniyeti zaten..arkadas almanca en zor dillerden biri onun bile ogrenme suresi 2.5 sene(normal zekada bir insan icin)..fransizcayi cok rahat 2-2.5 senede ogrenirsiniz ama iste siz bahanelere siginarak yasamaya alismissiniz ne yazik ki