• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzelmeye çalışsam da olmuyor

Önceki konularına da biraz baktım coğunun temelinde aynı sorun var gibi duruyor. Özgüven, özsaygını geri kazanman ve yükseltmen öncelikle kendi değerini anlamanı; sen anladıktan sonra da çabalamadan çevrendeki insanların da bunu fark etmesini sağlayacak. Daha 20'lerin başındasın, genceciksin ve hayatı kendine zulmetmişsin. Ben artık 20'lerin sonuna gelmiş bir arkadaşın/ablan olarak seninle çok benzer yollardan geçtiğimi söylemek istiyorum, hemen hemen benzer yaşlardayken. Üniversitedeydim, cok kalabalık bir sınıf herkes sosyal birbiri ile tanışıyor. Çok kilolu değildim ama fit de değildim. Beden algimla ilgili memnuniyetsizlik büyük ozguvensizlik

İlk kez bir cevap yazdım ve bilgisizliğimin azizliğine uğradım 😅 sanırım yazdığım mesajı silemiyorum, düzenleyemedim de süreyi aşmışım. Düzenlediğimi kopyala yapıştır yapacağım artık:
Önceki konularına da biraz baktım coğunun temelinde aynı sorun var gibi duruyor. Özgüven, özsaygını geri kazanman ve yükseltmen öncelikle kendi değerini anlamanı; sen anladıktan sonra da çabalamadan çevrendeki insanların da bunu fark etmesini sağlayacak. Daha 20'lerin başındasın, genceciksin ve hayatı kendine zulmetmişsin. Ben artık 20'lerin sonuna gelmiş bir arkadaşın/ablan olarak seninle çok benzer yollardan geçtiğimi söylemek istiyorum. Bunun da senin için bir süreç olduğunu düşünüyorum. Kendine zaman ayirdikca ve eksik hissettiğin yönlerinin üzerine eğildikçe; seni güvensiz hissettiren bu ortamdan çıkıp yeni aktivitelerde yeni insanlarla bir araya geldikçe kendi değerini daha iyi anlayacaksın. Şu an odak noktan farklı olduğu için bunu anlayamayabilirsin, konfor alanından çıkman gerekiyor.

Online dersi yüz yüze yaptıran bir insanı bende sevmezdim açıkçası keşke böyle yapacağınıza herkesin ortak fikrini alsaydınız itici olmuşsunuz.

İnsanlara yaklaşma motivasyonunuz da yanlış bence. Arkadaş olalım, çevremde dostum olsun, yalnız olmayayım diye tanışmayın. Siz tanışın zaten zamanla olacaksa olur. Şu an çok yakın olsanız bile iki gün sonra zaten hayatınızda olmuyor herkes. Üniversitede çok geniş çevrem vardı her bölümden ama şu an zaten çoğu yok. İş değiştirdim şehir değiştirdim eski iş yerimdekilerle ister istemez uzaklık oldu. Zamanla arkadaş olursunuz bu konuya çok takılmayınca

artık sınıfta az çok selamlaştığım birileri var.
ama hiç kimse benden hoşlanmıyor.
elimden gelen her şeyi yapıyorum ciddi manada herşeyi
sırf daha fazla insanla bağ kurayım diye danışman hocama gidip online seçmelileri yüz yüze yaptırdım.
ama hiç olmuyor :KK43:(((((((
Ben de senden hoslanmiyorum.

Back
X