Düzen hep bu şekilde mi

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Boğazımda yumru oturdu. Kimseye anlatamadım anlatsam da boşver diyip geciyorlar.
Konum malum ailemin yanına tayin almaya uğraşıyorum henüz bir adim ilerleyemedim.
Psikolojik siddet fiziksel siddet sokakta birakma kufur hakaret binbir turlu kötülük yapan adam izmir de yerini ayarlamış yeni yıl da gececekmis. Burda üzerine geldiler tabi 2 ayda bana bunlari yasattigi icin huzur vermediler. Kız bulamadı gezecek. Büyük şehir olmayan bir şehir burası.

Izmır de hicbir sosyal çevresi bilmeyecek kimse dışlamayacak kimse yargılamayacak yepyeni bir hayata başlayacak.
Hani ettiğinı bulacakti obur dunyaya kalmayacakti. O kadar üzgünüm ki ben sokakta kaldim resmen evim barkım yok. O hem sıcacık evinde arabasında üzerine şehir degistitecek. Benim cektiklerim yanına kâr kaldı.
:KK43:

Böyle mi olacak hep iyi mi olan o mu olacak. :(

Geçmişte kalanı geçmişte bırakın ve kendi hayatınıza bakın lütfen. Güzel günler mutlaka gelecek sadece sabır lazım.

Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır…

Geçmişte kalanı geçmişte bırakın ve kendi hayatınıza bakın lütfen. Güzel günler mutlaka gelecek sadece sabır lazım.
Bakamıyorum ki hicbir şeyi duzeltemedim çok uğraşıyorum çabalıyorum.
O ise büyük torpili sayesinde oturduğu yerden en güzel yerlerde dertsiz tasasız yaşamaya gidiyor

Ne güzel dediniz :(
Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır…

Dılarodan bakınca güzel geliyor olabilir ama içinde ne yaşadığını bilemeyiz. O yüzden sadece gördüklerinize odaklanmayın bence. Şu anda evet zor bir dönemden geçiyorsunuz, Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Siz kendi hayatınıza odaklanın bence, en güzeli bu olur sizin için.

Eden mutlaka bulur.Hayatınıza bakıp yepyeni bir sayfa açın sizde.Karakteri bozuksa heryerde izmirde de belli eder kendini,tutunamaz merak etmeyin.

Belki İzmir de bulacak belasini(göz kırpan emoji)
O kadar büyük nimet ki izmir onun icin. Kimse umursamayacak kaç defa ayrılmış neden ayrilmis. gezecek tozacak unutacak yaptıklarını
Bi küçücük şehirde bile evli adamlarla gezen kızlar varken.
Anlatamıyorum tam olarak ölsün sürünsün demiyorum 14 gün sonra başka kızlarla sinemaya giden bi adam bu ama bu kadar da kolay olmamalıydı

O kadar büyük nimet ki izmir onun icin. Kimse umursamayacak kaç defa ayrılmış neden ayrilmis. gezecek tozacak unutacak yaptıklarını
Bi küçücük şehirde bile evli adamlarla gezen kızlar varken.
Anlatamıyorum tam olarak ölsün sürünsün demiyorum 14 gün sonra başka kızlarla sinemaya giden bi adam bu ama bu kadar da kolay olmamalıydı
Nerden biliyon nimet olduğunu velev ki nimet bundan sanane. Bırak ne hali varsa gorsun,Allah yanına bırakmaz gorecen.

Güzel söz bi yerde okumuştum bunu.. hakikati var

Back
X