defne_su Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 1.048 608 123 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne_su #1 kızlar ankara düzen labaratuvarı güvenilir mi sizce spermıogram için lütfen yardm
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.408 65.370 598 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne_su #2 Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi..
Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi..
defne_su Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 1.048 608 123 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne_su #3 Bilgece .!.: Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi..[/QUOTbizde tunalıhilmi de yaptırdık canım 5 ay boyunca kür falan denedık esımle sonuçlar yüzde yüz değişince acaba mı dedim biran Genişletmek için tıkla...
Bilgece .!.: Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi..[/QUOTbizde tunalıhilmi de yaptırdık canım 5 ay boyunca kür falan denedık esımle sonuçlar yüzde yüz değişince acaba mı dedim biran Genişletmek için tıkla...
defne_su Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 1.048 608 123 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne_su #4 Bilgece .!.: Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi.. Genişletmek için tıkla... bizde tunalıhılmıde verdık canım 5 ay kur falan uyguladık sonra sonuclar çok artmış böyle olunca acaba mı dedim biran
Bilgece .!.: Biz Mecidiyekoy'deki Duzen laboratuarinda verdik ve sonuclar dogru yani doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi.. Genişletmek için tıkla... bizde tunalıhılmıde verdık canım 5 ay kur falan uyguladık sonra sonuclar çok artmış böyle olunca acaba mı dedim biran
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.408 65.370 598 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne_su #5 defne_su .!.: a Genişletmek için tıkla... Sonucta kür falan uygulamissin ama tabi bilemedim ki.. Her sey olabilir. Baska yerde tekrar yaptirin..
defne_su .!.: a Genişletmek için tıkla... Sonucta kür falan uygulamissin ama tabi bilemedim ki.. Her sey olabilir. Baska yerde tekrar yaptirin..